Колеги ще сменям накладки и спирачни дискове !Кои са добри ?Двоумя се между Ferodo и LPR .Какви да сложа?Може ли да се комбинират например дискове Ferodo и накладки LPR или обратно ?Става дума за предни .
Трябва да си сменя и акумулатора - Колебая се между GIGAWAT-60Ah -97 лв и BOSCH Silver-62Ah-136 лв

Спирачки,спирачни дискове - Въпрос
- golfieta
- Автомобил:
- Двигател:
Спирачки,спирачни дискове - Въпрос
Последна промяна от golfieta на Пон 25 юни 2007 18:17, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
От Гигават акумулатори ще останеш доволна, трябва да го проверяваш веднъж на половин година дали си има достатъчно електролит в клетките. Аз карам с такъв вече две години и нямам проблем.
Накладки си вземи Textar или ATE.
А дискове - мнения много, аз ползвам National взети от Хеед '91 и съм доволен. Добра цена и добро качество, не съм имал проблеми с тях.
Накладки си вземи Textar или ATE.
А дискове - мнения много, аз ползвам National взети от Хеед '91 и съм доволен. Добра цена и добро качество, не съм имал проблеми с тях.
- Filcho
- Автомобил: Passat 2003 LPG-BRC
- Двигател: 2.0i ALT
Дискове и накладки АТЕ най-добрите за мен (естествено ако не са ментета).Фирмата АТЕ произвежда спирачните системи на всички марки германски автомобили (спирачни помпи и апарати, сервоусилватели разпределители и 'кантари'). Моето мнение е, че дисковете и накладките трябва да са от една марка, което предполага оптимален и максимален ефект, комбинациите са рискови, вероятността да не се получи добра комбинация е доста голяма.
Акумулатор Varta обаче бял, не син (сините са чешки или полски) по-скъпи са от Монбат но си струват парите мисля, че фирмата е произвела доста батерии.
Акумулатор Varta обаче бял, не син (сините са чешки или полски) по-скъпи са от Монбат но си струват парите мисля, че фирмата е произвела доста батерии.
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с Brembo, нарязани, вече съм около 700км с тях, доволен съм засега, само малко ме притеснява че ще износят накладките по-бързо, предните накладки са Textar от тях също съм доволен особено като ги сравнявам със задните които смених, няква измислена марка, голям боклук излязоха, трябваше да дам повече пари и сега поне нямаше да ми свирят 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”