Значи правя десен завой и съм навил волана прилично надясно!
В същото време една мацка с цайси тип бръмбар очилар ме натресе оттстрани в дясно от към задната гума - удари и гумата и прага и калника! Удара не беше тежък - подгъна се прага и задния калник/Голф 3 двуврат/ и се направи хълмче и леко надра вратата!
В последствие като карам и волана е в нулево положение/да карам само направо/ колата бяга в ляво!
Какво може да е станало имате ли идея!
Утре ще ходя на ДЗИ Орландовци, но ме притеснява да не стане нещо докато ида до там!
Някакви идеи?
Предварително благодаря!

Въпрос за проблем след лек удар
- Maldini
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за проблем след лек удар
Последна промяна от Maldini на Сря 25 юли 2007 20:51, променено общо 2 пъти.
- Maldini
- Автомобил:
- Двигател:
По темата
kamus11 написа:не ти го пожелавам но наи вероятно е потдал задният мост
По думите ти съдя, че е нещо много лошо!
Би ли пояснил за какво точно става дума

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Не е баланса ...поради пълния десен завой от удара и силното напрежение върху предницата ти се е нарушил реглажа и затова при хоризонтално положение на спиците на волана колелета са изместени като за завой.....иди на реглаж на предница.....нашите предници са корави едва ли има нещо разбито....а за да се изкриви заден мост бая сила трябва....но ако е заден мост....адио Рио приятелю..продавай я тихомълком и купувай нова....
- Maldini
- Автомобил:
- Двигател:
По темата
joker написа:Не е баланса ...поради пълния десен завой от удара и силното напрежение върху предницата ти се е нарушил реглажа и затова при хоризонтално положение на спиците на волана колелета са изместени като за завой.....иди на реглаж на предница.....нашите предници са корави едва ли има нещо разбито....а за да се изкриви заден мост бая сила трябва....но ако е заден мост....адио Рио приятелю..продавай я тихомълком и купувай нова....
Значи удара не беше толкова силен деа и удара

Да се надявам, че не е моста!
Иначе благодаря за инфото!
Само още едно питане!
Ако е моста и отида на реглажа ще си го покаже нали?
Или трябва да се вдигне за да се види?
Не за друго ми да не ми вземат пари два пъти

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм сменял заден мост на опел кадет на пътя през ноща на ул Богомил в Пловдив....моста беше около 150-250 лв втора употреба непомня вече но не беше кой знае скъп...спомням си че пътната помощ искаше горе долу наполовина от цената на моста....и ако задния мост е крив какво......няма да намери или е скъп ????
- Maldini
- Автомобил:
- Двигател:
По темата
joker написа:Не е баланса ...поради пълния десен завой от удара и силното напрежение върху предницата ти се е нарушил реглажа и затова при хоризонтално положение на спиците на волана колелета са изместени като за завой.....иди на реглаж на предница.....нашите предници са корави едва ли има нещо разбито....а за да се изкриви заден мост бая сила трябва....но ако е заден мост....адио Рио приятелю..продавай я тихомълком и купувай нова....
Реглаж и всичко е наред

И аз се успокоих

- Maldini
- Автомобил:
- Двигател:
По темата
kamus11 написа:и ние сме спокоини......лека и безавариина
Е да ама не

Продължи да носи яко колата при по-голяма скорост и при влизане в дупки потропва повече! Отидох в Vip Service в Младост - сложиха да мерят някаква сходимост и ми обаждат следното нещо - задния мост е крив. При задна дясна гума дето е удара гумата е с два градуса навътре!
Кажете сега какво да правя! Дайте някой сериозен човек или сервиз, който да се наеме да погледне какво е точно по тая ходова част, за да се ориентирам какво да правя!
омръзна ми да слушам кво ли не! В първия сервиз ретлаж е, у втория, о не крив е задния мост!
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
- Maldini
- Автомобил:
- Двигател:
По темата
kalinveliki написа:може ли да сканираш разпечатката от сервиза и да я опишеш за да я сравна с мойта такава?
Еми моста е крив, което е сигурно, идеята е дали има макар и малък шанс нещо да се ръчне отдолу бре деа

Някой да знае цени на заден мост втора рака за Golf 3 ABU и работата сваляне качване, колко излиза?
Бахти каръщината ме гони деа

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Има вероятност само оста да е потдала щом казваш,че удара не е бил сериозен ,а самия мост да му няма нищо което ми се вижда по-логично.Иди при някой който се занимава със стендове и е сигурен да я погледне и да ти каже със сигурност,иначе моста до 200 лв ще го вземеш уборудван ама смяната не знам то ще трябва и тампоните да смениш и мъркучите и лагерите и накладките поне да не бараш там скоро. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”