жега не се държи изчкакх да поистине малко и се прибрах.Като поистина го завъртях на ръка върти се и се чува леко стържене (ама то и от другата страна е така па не грее) разглобих го всичко си е наред водачите движат свободно буталцето и то се прибра без много зор и така и неможах да разбера от какво се получи това задържане диска нее крив гледах го не бие Предни спирачки на Г2
- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
Предни спирачки на Г2
Ето че и аз най-накрая станах собственик на Голфе
покарах го ден два и реших да видя защо ми скърца предно дясно колело. Оказа се че са блокирали водачите на апарата почистихме ги с брат ми и всичко стана ОК. До днес както си карах и ми замириса на феродо спрях да погледна какво става пипам отзад добре пипам лявото отпред добре е и като пипнах дясното
жега не се държи изчкакх да поистине малко и се прибрах.Като поистина го завъртях на ръка върти се и се чува леко стържене (ама то и от другата страна е така па не грее) разглобих го всичко си е наред водачите движат свободно буталцето и то се прибра без много зор и така и неможах да разбера от какво се получи това задържане диска нее крив гледах го не бие
Приемам всякакви съвети 
жега не се държи изчкакх да поистине малко и се прибрах.Като поистина го завъртях на ръка върти се и се чува леко стържене (ама то и от другата страна е така па не грее) разглобих го всичко си е наред водачите движат свободно буталцето и то се прибра без много зор и така и неможах да разбера от какво се получи това задържане диска нее крив гледах го не бие - Bobcho_82
Ходих на майстор и той каза че помпата била сменявана и е сложена от GTI а на нея и било по дълго буталцето и от там идвал проблема.А и като я свали каза че си е заминала защото тече от зад от към сервото. Утре че си взема нова и отивам да я сменя да видим дали че се оправи проблема със задържането.
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Bobcho_82 написа:Ходих на майстор и той каза че помпата била сменявана и е сложена от GTI а на нея и било по дълго буталцето и от там идвал проблема.А и като я свали каза че си е заминала защото тече от зад от към сервото. Утре че си взема нова и отивам да я сменя да видим дали че се оправи проблема със задържането.
Колега това дали ще е от GTI или не,няма значение.Прати много здраве на тоз мастор дето ти е казал,че е сложена помпа от GTI.Защото помпата е една и съща.Разликата е в сервото.
номера на помпата по VW e 191 611 019
отиваш в магазина казваш им този номер и ти дават помпа за твойта кола.
Поздрави
- Bobcho_82
Днес си взех нова помпа,по каталог казаха че е за този модел. Но не стана
оказа се че като се стегне към сервото и буталцата не се връщат докрай и от там се получава това задържане.Явно проблема ще излезе че е от сервото
то не се ли регулира да му се невиди
За сега временно съм решил проблема като изрязах от дебела гума 6мм (това имах по ръка) гарнитурка която сложих между помпата и сервото
за сега стана няма задържане (поне за сега
) ще видим утре как ще се държи ако няма проблеми мисля да изрежа от текстолит една подложка че на гумата и нямам много вяра а междувременно ще търся и серво
За сега временно съм решил проблема като изрязах от дебела гума 6мм (това имах по ръка) гарнитурка която сложих между помпата и сервото Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”