Причаткване на педал на Бора
- kasho
- Автомобил:
- Двигател:
Причаткване на педал на Бора
Здравейте, като всяка кола втора ръка и мойта бора след има-няма 1 седмица радост взе да си показва рогцата. Проблема е следния - когато я карам на ниски обороти- например с 30 на трета, или на първа без да подавам газ, се усеща леко пречаткване на педала на газта - почуква нагоре-надолу, без това да дава отражение на оборотите. Просто го усещам с крака си. Освен това като маневрирам леко на задна т.е. пак на ниски обороти и ми гасне. Имам чувството че двата проблема са свързани. Някакви идеи?
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Причаткване на педал на Бора
kasho написа:Здравейте, като всяка кола втора ръка и мойта бора след има-няма 1 седмица радост взе да си показва рогцата. Проблема е следния - когато я карам на ниски обороти- например с 30 на трета, или на първа без да подавам газ, се усеща леко пречаткване на педала на газта - почуква нагоре-надолу, без това да дава отражение на оборотите. Просто го усещам с крака си. Освен това като маневрирам леко на задна т.е. пак на ниски обороти и ми гасне. Имам чувството че двата проблема са свързани. Някакви идеи?
Нищо и няма на колицата ... карай смело и честито.
- kasho
- Автомобил:
- Двигател:
Ok, значи да не се притеснявам
А иначе това за 30 имах предвид 30 км/ч на трета скорост - т.е. около 1300-1500 оборота. След 2000 оборота ритването изчезва. Тая кола е направена за дълъг път, абсолютно удоволствие е да я караш извънградско. А в града 50 км/ч изобщо не усещам кога ги минавам. Май нещата вървят към антирадар 

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kasho написа:Ok, значи да не се притеснявамА иначе това за 30 имах предвид 30 км/ч на трета скорост - т.е. около 1300-1500 оборота. След 2000 оборота ритването изчезва. Тая кола е направена за дълъг път, абсолютно удоволствие е да я караш извънградско. А в града 50 км/ч изобщо не усещам кога ги минавам. Май нещата вървят към антирадар
Или по точно радар детектор..........

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”