Причаткване на педал на Бора

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kasho
Автомобил:
Двигател:

Причаткване на педал на Бора

Мнениеот kasho » Вто 31 юли 2007 12:04

Здравейте, като всяка кола втора ръка и мойта бора след има-няма 1 седмица радост взе да си показва рогцата. Проблема е следния - когато я карам на ниски обороти- например с 30 на трета, или на първа без да подавам газ, се усеща леко пречаткване на педала на газта - почуква нагоре-надолу, без това да дава отражение на оборотите. Просто го усещам с крака си. Освен това като маневрирам леко на задна т.е. пак на ниски обороти и ми гасне. Имам чувството че двата проблема са свързани. Някакви идеи?

Потребителски аватар
kasho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kasho » Сря 01 авг 2007 7:48

Айде де, никой ли не знае какво може да е? :(

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Сря 01 авг 2007 23:23

Я виж какво си написал.....

Като я карам с 30 оборота ?????
Може би имаш предвид 30 км.

Ако е моноджеттроник казвам веднага ама при теб незнам ако не е същото.

При мен ако я оставя на първа без да пипам педала на газта колата сама си подава газ и я отнема ....не се шегувам ....то е ясно ..

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Сря 01 авг 2007 23:43

нормално е ритването на педала;не се притесняваи :wink:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Причаткване на педал на Бора

Мнениеот maiz » Чет 02 авг 2007 7:52

kasho написа:Здравейте, като всяка кола втора ръка и мойта бора след има-няма 1 седмица радост взе да си показва рогцата. Проблема е следния - когато я карам на ниски обороти- например с 30 на трета, или на първа без да подавам газ, се усеща леко пречаткване на педала на газта - почуква нагоре-надолу, без това да дава отражение на оборотите. Просто го усещам с крака си. Освен това като маневрирам леко на задна т.е. пак на ниски обороти и ми гасне. Имам чувството че двата проблема са свързани. Някакви идеи?

Нищо и няма на колицата ... карай смело и честито.

Потребителски аватар
kasho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kasho » Чет 02 авг 2007 11:44

Ok, значи да не се притеснявам :) А иначе това за 30 имах предвид 30 км/ч на трета скорост - т.е. около 1300-1500 оборота. След 2000 оборота ритването изчезва. Тая кола е направена за дълъг път, абсолютно удоволствие е да я караш извънградско. А в града 50 км/ч изобщо не усещам кога ги минавам. Май нещата вървят към антирадар :)

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Чет 02 авг 2007 21:41

kasho написа:Ok, значи да не се притеснявам :) А иначе това за 30 имах предвид 30 км/ч на трета скорост - т.е. около 1300-1500 оборота. След 2000 оборота ритването изчезва. Тая кола е направена за дълъг път, абсолютно удоволствие е да я караш извънградско. А в града 50 км/ч изобщо не усещам кога ги минавам. Май нещата вървят към антирадар :)

Или по точно радар детектор.......... :wink: Антирадара е забранен от закона и подлежи на глоба !!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”