Проблема с лампата за маслото и зумера решен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема с лампата за маслото и зумера решен.
Е хора след много измачвания този гаден зумер ме напусна вече сам спокоен но не напално,искам дами кажете дали сам постапил правилно?Смених таблото с Втора употреба от морга с GTI-a моя беше GL-абс мотор-на 220-скоростомер а тои е 260,и друга разлика поне аз не забелязах,дали има друго нешто между тях което аз незнам,и това кат ми кажете штесам напално спокоен,а скоростомера дали штеми отчита правилно?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЗДРАВЕИТЕ.
Абе бате налягането го измерих 10-пати на 2000 об мие мн над 2 бара с манометар на мн добре разбито масло,смених всичко освен таблото, и сеа него кат го смених престана гадния зумер,даже и биелни лагери маслена помпа,направих теста за налягането на маслото с индикаторна лампа от/направиси сам/и пак на разбито масло,индикаторната ми лампа свети на 1200об това ште рече на тия обороти налягане 1.8,а на 2000об е някаде кам 3 бара, сеа кажи де?
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ЗДРАВЕИТЕ.
Докато го прочета щях да се задуша.Добре че имаше въпросителна накрая,че да си поема въздух!AYCO написа:Абе бате налягането го измерих 10-пати на 2000 об мие мн над 2 бара с манометар на мн добре разбито масло,смених всичко освен таблото, и сеа него кат го смених престана гадния зумер,даже и биелни лагери маслена помпа,направих теста за налягането на маслото с индикаторна лампа от/направиси сам/и пак на разбито масло,индикаторната ми лампа свети на 1200об това ште рече на тия обороти налягане 1.8,а на 2000об е някаде кам 3 бара, сеа кажи де?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”