ДВИГАТЕЛ No. AKL
KM: 106 335

Кажете ми за какво става въпрос, те ли са сбъркали нещо какво ли е?
Пак сверявах и е това, което съм написал по-горе.

transkom написа:какво точно са и правили? има ли гаранционни срокове на извършения ремонт да не е случайно в км. този срок само разсъждавам но все пак е интересно
Green_Madness написа:transkom написа:какво точно са и правили? има ли гаранционни срокове на извършения ремонт да не е случайно в км. този срок само разсъждавам но все пак е интересно
Смяна дроселова клапа, шалтер сервоуправление, въздушен филтър, антифриз и смяна поленов филтър.
Но за гаранция, на фактурата ми сложиха печат, на който пише:
"Гаранция 2 години при монтаж в упълномощен от VW сервиз"
mafiacartel написа:Green_Madness написа:transkom написа:какво точно са и правили? има ли гаранционни срокове на извършения ремонт да не е случайно в км. този срок само разсъждавам но все пак е интересно
Смяна дроселова клапа, шалтер сервоуправление, въздушен филтър, антифриз и смяна поленов филтър.
Но за гаранция, на фактурата ми сложиха печат, на който пише:
"Гаранция 2 години при монтаж в упълномощен от VW сервиз"
По-добре отиди и питай техниците които са ти оправяли колата ние тука неможеме да гадаеме. Нищо чудно и нарочно да е ,но и грешка да е. Няма смисал да ги оплюваш преди да разбереш за какво става вапрос. Смятам че съм прав. Поне аз като имам проблем с някой майстор отивам да се разбера с човека.И все пак това е представителство на VW . Ти отиваш като клиент който иска да бъде обслужен качествено и затова недей си дръж езика зад зъбите ами отиди с високо вдигната глава и ако нещо ти се опъват подай жалба срещу техниците. Успех
Green_Madness написа:Колега ти взриви обстановката. Има ли смисъл да ходя да разговарям с някой, който ми заяви, че част от ремонта на колата ми е извършен, но след това я оставили настрана да чака, тъй като имали "важен" клиент и аз трябвало да чакам, докато направели неговата за да почнат пак мойта![]()
![]()
...
vasstop написа:Green_Madness написа:Колега ти взриви обстановката. Има ли смисъл да ходя да разговарям с някой, който ми заяви, че част от ремонта на колата ми е извършен, но след това я оставили настрана да чака, тъй като имали "важен" клиент и аз трябвало да чакам, докато направели неговата за да почнат пак мойта![]()
![]()
...
Кажи кое е мястото/сервиза за да не ходиме там.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта