Здравейте...
днес ми се случи много неприятно нещо... карайки си по цариградско един моторист със някакъв скутер... ме задра и ми счупи дясното огледало.. незнам дали беше комично или тъжно.. след като спря и започна да ми се перчи, че щял да викне КАТ.. Нямаще почти никакви щети.. лека драсване на голфчето около 3-4см. отдясно малко над гумата откъм вратата... След 1-2ч. чакане дойдеха негови приатели от КАТ и като разбра, че той бил виновен се посра леко казано...
Въпроса ми е... как се слага/маха огледалото... и то май не е огледалото счупено, а само стъкалцето и някой дали знае къде се продава?
Др. което е.. някой ми е откраднал .. има едни малки вежди такива под номера от ляво и дясно и едната ми липсва.. невъзможно е да е паднала... някой др. с такива проблеми?
Огледало Голф 4?
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dpetrov написа:ам то и мойто е с каско.. ама и тия драскотини леко ме дразнят дали ще излезат с шлайф паста?
Звъннах във VW ми казаха огледалото 100лв иначе само стъкалцето 45лв...
а в няква автоморга някъв пич ми обади цена 150лв за огледалото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тц тц аз преди 3 месеца го смених не ми се вярва за 4-5 месец-а толкова да скочи цената, ако ти е соларно ( като мойто) на голфа нищо чудно да искат толкова аз сложих обикновено на полото.
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Нещо отдолу се ръчка, ако това ти помага по някакъв начин
Слагаш огледалото да гледа максимално на горе и в долната му част се освобождава по някакъв начин (бърка се мисля между огледалото и капака)не знам точно как...

Последна промяна от batkotivalio на Пет 10 авг 2007 1:09, променено общо 1 път.
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
:)
само да питам
това стъкло за 10 лева да не е такова кат огледалото в банята????
искам да кажа че е по гот човека да си земе истинско ще му върши по добра работа.
Икономията....майка на мизерията:)
Иначе има такива дет ги режат и по 5 лв.
няма значение за ква кола
това стъкло за 10 лева да не е такова кат огледалото в банята????
искам да кажа че е по гот човека да си земе истинско ще му върши по добра работа.
Икономията....майка на мизерията:)
Иначе има такива дет ги режат и по 5 лв.
няма значение за ква кола
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”