за колко време загрява Голф 4 ТДИ?
-
- Автомобил: Голф 4
- Двигател: ATD
- Контакти:
за колко време загрява Голф 4 ТДИ?
Колеги рових по търсачката, но намерих такава тема. Голфа го карам от началото на март и тогава не ми направи впечателние,че толкоз трудно загрява, но сега като позастудя е направо жива мъка. Термостата би трябвало да е наред защото достигне ли 90 градуса, температурата не се променя независимо в града ли съм или на магистрала, а парното си бачка като хората. Чувал съм че дизелите загряват по-бавно, но една сутрин карах повече от 30 минути до офиса и двигателя още не беше влязъл в оптимален температурен режим, съответно парното не работи като хората, даже ми прави впечатление че като надуя перката на парното и температурата леко пада. Нормално ли е ?
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
-
- Контакти:
gomez написа:колеха каква кола си карал преди тази?????........и за мен бавно ми загрява....преди карах бензиново пежо и разликата е осезаема.......ама май е нормално.....
Преди карах 25 годишно бензиново волво, на което на втората минута парното почваше да прави баня. Жената сега е дива и щастлива.
-
- Контакти:
iGolf написа:12-15 мин. и е на 90,а вътре става баня,много добре работи при мен парното,а копченцето за клапата за вътрешна циркулация вклучваш ли?
Да включвам я,защото се предполага че като върти топлия въздух би трябвало да затопли по-бързо

Тази сутрин го засякох. На 11-тата минута се усети топъл полъх, пред офиса бях на 29тата минута, стрелката аха да влезе в 90 градуса.
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stoyanz написа:gomez написа:колеха каква кола си карал преди тази?????........и за мен бавно ми загрява....преди карах бензиново пежо и разликата е осезаема.......ама май е нормално.....
Преди карах 25 годишно бензиново волво, на което на втората минута парното почваше да прави баня. Жената сега е дива и щастлива.
Ето виждаш ли и аз така се тювкам!!!!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”