Колеги,колата почна да прекъсва много и погледнах на тъмно под капака и се оказа,че кабелите яко светят.
С кабелите си мисля да сменя и свещите,чудя се дали да не сменя и дистрибуторната капачка с палеца.Гледах го палеца,ама не го знам колко голям е бил като нов или си е добре.
Бихте ли препоръчали свестни кабели,свещи и дистрибуторна капачка и палец.И от къде да ги купя?В момента съм с кабели Бош и свещи бош(три-електродни)
Мисля си да взема от Ауто+ пак Бош,но незнам дали са читави.Взех от там кабели бош за едно бусче мицубиши и изкараха около 10хил. км.
Колата е Голф 3 ГТИ 2Е
кабели,свещи и дистр. капачка СТАНА ПРОБЛЕМ
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кабели,свещи и дистр. капачка СТАНА ПРОБЛЕМ
Последна промяна от koziak на Съб 11 авг 2007 16:51, променено общо 1 път.
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ходих до Ауто+ и както винаги момчетата там,бяха неориентирани.Взех свещи НЖК три-електродни по 10лв. бр.Взех и палец Бош и ми дадоха и някаква капачка Бош,която не била за мойта кола ама вероятно щяла да стане
По-късно ще се върна и за кабелите,че ги поръчаха.Имаха Бреми и Бош,ама така и неуспяха да ми ги намерят в каталога Бреми,та си поръчх Бош.Около 100лв е комплекта.Сега ще излеза да пробвам капачката да видя дали ще стана или ще я връщам.

- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Капачката се оказа ъщата като мойта с еднакъв номер са.Сложих аз всичко - кабели,свещи,капачка,палец.И неще да пали.Едвам запали и се тресе яко и прекусва
Гледах да не съм наредеил погрешно кабелите ама не съм уж.Как трябва да са? 1-3-2-4,така съм ги сложил.Гледах и на капачката кой е първи цилиндър и сичко съвпада.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, какво стана? оправи ли си подредбата на кабелите или просто си сбъркал при писането??? СУПЕР... е безаварийно каране от тука нататъкkoziak написа:Капачката се оказа ъщата като мойта с еднакъв номер са.Сложих аз всичко - кабели,свещи,капачка,палец.И неще да пали.Едвам запали и се тресе яко и прекусваГледах да не съм наредеил погрешно кабелите ама не съм уж.Как трябва да са? 1-3-2-4,така съм ги сложил.Гледах и на капачката кой е първи цилиндър и сичко съвпада.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”