Castrol от Немско
-
- Автомобил:
- Двигател:
Castrol от Немско
Някой слагал ли е от вас колеги такъв Кастрол http://www.castrol.com/castrol/productd ... Id=7027052 на колицата си?И дали ще има разлика с нашия щото гледам там тубите са по 5 литра а за качество също нека сподели 

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Преди, като работех в Германия, си купувах от там точно такъв - струва 27-29 EURO за 5л. По-евтин излизаше, а и гаранция, че е оригинален (немски е). Преди и след това си купувам същия от тук, от представителството на Кастрол за БГ - фирма МотоБул - не намирам разлика, нямам никакви оплаквания, вече около 12 пъти съм го сменял. Само че от Германия е по-евтин (тук го вдигнаха много - сега е 76лв. надребно, аз го вземам с отстъпка на 62-64лв. за 4л.) и съм по-скопоен, че е по-оригинален, ако мога така да се изразя. Иначе тукашният в момента май беше гръцки... Но няма лошо, мисля, че те си контролират качеството навсякъде. Преди 2 седмици го смених пак, това е новият етикет и в БГ сега е същият, само че са по 4л. тубите.
Който може - препоръчвам му да си го взема от немско, но и от тук няма лошо.
Който може - препоръчвам му да си го взема от немско, но и от тук няма лошо.

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Бях писал някъде че маслата от МЕТРО не са същите като от представителствата за масла.Ама надали някой ми е повярвал!CRX Racing написа:От Метро, Кастрола май е фалшивКато го купувах беше с 15 лева по-ефтин от на други места.Минал съм 7К и долях близо 800мл. С предишното пак Кастрол, но от друго място за 10К съм долял към 500мл. Сега мисля да пробвам с Motul....
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм казал че са менте.Просто качеството е друго.Както един салам струва 5 лв,а другия 8 лв.същото се отнася и за маслата и всички други стоки произвеждани от човек.Аванта вече няма,който не го е разбрал здраве да е.Щото българите се мислим за мноо големи тарикати и си мислим че чуждите фирми сами се прецакват с цените.То от това мислене затова сме на тоз хал 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”