въпрос за парно
-
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за парно
филтъра за парното ми го няма и капака над него също , когато пусна вентилатора хвърчат в купето боклуци и листа , искам да попитам , това може ли да ми създаде някакъв сериозен проблем и има ли начин за почистване на боклуците които влизат вътре към парното и купето и аз не знам къде попадат......
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
:)
ами може
като се напраска с клечки листа и темподобни.......няма да духа както трябва.....клапите може да не се затварят докрай....или отварят....
що не боднеш едно филтърче.....от кой модел е твоя филтър....
поне на първо време свий от женати некой стар или нов чорапогащник и го сложи на кутията за да не вкарва допълнително боклуци.....
за почистването....май ще е малко трудно ...абе ако засега работи остави го така само си сложи филтър....
Това е лично мое мнение:)

като се напраска с клечки листа и темподобни.......няма да духа както трябва.....клапите може да не се затварят докрай....или отварят....
поне на първо време свий от женати некой стар или нов чорапогащник и го сложи на кутията за да не вкарва допълнително боклуци.....
за почистването....май ще е малко трудно ...абе ако засега работи остави го така само си сложи филтър....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :)
Вангел написа:ами може
AEE 1.6 , проблема ми е , че го няма покриващият капак , а ако го оставя да подуха малко преди да му сложа филтъра няма ли да е по добре , да се поочисти малко само с духане пространството отвътре ???
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
:)
ми става....донякъде....само че трябва на студено.....клапата да затваря радиаторчето....иначе ще ги нахака в него....пък при него и по него квото е отишло там ще си остане......
например на двойката няма такъв филтър и нищо не става....чат пат като пуснеш парното трябва да си затваряш очите защото започват да се изтрелват разни боклуци....
ако слагаш чорапогащник:) вържи го здраво да не го вкараш при радиаторчето:)
например на двойката няма такъв филтър и нищо не става....чат пат като пуснеш парното трябва да си затваряш очите защото започват да се изтрелват разни боклуци....
ако слагаш чорапогащник:) вържи го здраво да не го вкараш при радиаторчето:)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”