Проблем със скоростите при Г2
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със скоростите при Г2
Проблема е следния: при бързо превключване от 1-ва на 2-ра се чува (и усеща) ръмжене все едно се опитвам да превключа без съединител. Това се появява само при много бързо превключване и то само от 1-ва на 2-ра при нормално превключване няма никакви проблеми. При преминаване на другите предавки няма никакви проблеми независимо колко бързо ги сменям.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hilqdarka написа:hristian37 написа:да, със смяна на синхронизатор, сваляне и цепене на кутията
A кой и къде може да я свърши тая работа и какви пари ще струва.
Колега, моя съвет е не я пипай. Много е възможно ако се решиш да правиш кутията да си купиш кофти синхронизатор и да влошиш нещата.Може и муфа да се окаже. Ако все пак решиш трябва да намериш майстор който ев час с кутиите на VW, щото аз съм гледал 5-6 пъти как се прави кутия на голф2, знам какво има вътре и как се сваля ама никога няма да се наема да я правя сам. Проблема съм го виждал с кофтия синхронизатор - купен от Симеон сменен и точно между 1и 2 ра започна да хърка много по яко отпреди.
Смени си маслото с хубаво, използвай търсачката има много писано по въпроса и си карай спокойно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”