За лампата на резерва на Г3?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
За лампата на резерва на Г3?!
Значи проблемът е следния и не е от вчера и днес!Нямам лампа за резерва
Свалях таблото гледах...мислих и не намерих! Някой...нещооо???

- sharky4455
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
rusiq_24 написа:Отвори си таблото и ще видиш къде е празната фасунка,бодваш една крушка и си готов.Святка на окло 7-8лLudia написа:rusiq_24 написа:Имат лампи 3китеНо само 96та и 97г които са но няма крушка.Отваряш слагаш крушка и си работи без проблем
аз нямамкъде е тая крушка?
ама къде е тая лампа, на таблото нямам лампа.къде ще свети, когато сложа крушка?
http://www.bgphoto.net/photos/16065/o63 ... 406250.JPG
там отдолу при другите ли искаш да кажеш че е?
- sharky4455
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Толкова си гледал значиandro_ написа:rusiq_24 написа:Имат лампи 3китеНо само 96та и 97г които са но няма крушка.Отваряш слагаш крушка и си работи без проблем
Кой те излъга? Няма такова нещо! Отварях,гледах,мойта е '97 по ВИН,няма такова животно и дупка няма за него!

-
- Автомобил:
- Двигател:
rusiq_24 написа:Толкова си гледал значиandro_ написа:rusiq_24 написа:Имат лампи 3китеНо само 96та и 97г които са но няма крушка.Отваряш слагаш крушка и си работи без проблем
Кой те излъга? Няма такова нещо! Отварях,гледах,мойта е '97 по ВИН,няма такова животно и дупка няма за него!Има само на тези табла които са с белите циферблати (поне само на такав сме пробвали) Ludia не си спомням къде точно свети позабравил съм но някъде където са другите лампи (за маслото,акумулатора и тн) Лично съм го правил и фасунка имаше а за невярващите ок аз не съм производител на крушки че да ви навивам
Аз не съм с бели,със стандартните чернички съм,има дупка само за лампа за подгряващите свещи на дизело...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”