Какъв разход ви дава Г3 2.0 115к.с. - спешно!!!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какъв разход ви дава Г3 2.0 115к.с. - спешно!!!
Може би темата се повтаря, но нямам време да чета. Ще купуваме кола на чичката и продавача вика, че горяла... абе да не ви казвам какво каза! Моля за истински отговори
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:под 10 литра градско няма да падне !!!!!!!
пада и то доста пада.. зависи колко тежък крак имаш

свалял съм такъв до 8.5 градско само че на пасат .. + това си върви доста прилично .. ама доста.. а извънградско се побърква направо
ама карах кат бабе.. моя френд си го кара от сумалъка години .. и като го кара по бързо пак толкова му харчи просто аз не съм му свикнал
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:В Силистра мисля, че ще може и малко под 10 да свалиш. Но категорично не се надявай, че си взел чудото на икономия. Около 9~10 (бензин) е нормален разход без тежък крак и без задръствания.
Вижте сега. Колата се купува главно до ходене на село (50км) и назад. Е - верно че ще се кара и градско, но дет вика брабус в Силистра няма задръствания, чакане и т.н. Все пак имаме само 2 (два) работещи светофара.
Та питам основно за разхода извънградско!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Ако колата е в ред, на извънградско при скорост 80~90 (равномерна, без драстични ускорения) ти гарантирам, че може да го свали до около 6 л
Дано да си прав, човека вика 5.5 - което малко не ми се вярва, но щом и вие го потвърждавате...
Карах колата - е върви си, спор няма, ама чак пък 5.5

-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Аз също потвърждавам!
При икономично каране, без резки ускорявания, скорости до 110 км и аз съм я свалял моята под 6 на сто. Аз засичам и с МФА и пълно, пълно. Говорим разбира се за извън градско. Под 6, да конкретизирам 5.8, по пътя София - Бургас, зимата при липса на голям трафик.
За градско, лапа си сериозно. 9-10 си е направо мечта за София за този двигател. Лятото по жегите с включен климатик и задръствания правех по 15. Е за това при мен решението си беше газ.
При икономично каране, без резки ускорявания, скорости до 110 км и аз съм я свалял моята под 6 на сто. Аз засичам и с МФА и пълно, пълно. Говорим разбира се за извън градско. Под 6, да конкретизирам 5.8, по пътя София - Бургас, зимата при липса на голям трафик.
За градско, лапа си сериозно. 9-10 си е направо мечта за София за този двигател. Лятото по жегите с включен климатик и задръствания правех по 15. Е за това при мен решението си беше газ.

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
L&R написа:Tyan написа:под 10 литра градско няма да падне !!!!!!!
В малкия град колата се кара винаги студена градско :evil:
Ето това е истината и не мислете ,че в малките градове колите горят по-малко!
Я идете в Балчик или В.Търново..работете някъде в ниските части пък живейте по високите квартали(над 200 метра денивелация)....а да видите колко ще гори...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Не ми се търси тема от преди около година, но Пассата с маршрут Пловдив-Троян-Черноморец-Черноморец(селско- демек- студена)-Троян-Пловдив ми даде по спомени под 6/100. А до морето и обратно си карах с около 140
Така, че, при внимателско каране извън града на Голф този разход е възможен!
(а ти що не каза да гледам и за Голфчета? Аз само Пассат комби гледах)

Така, че, при внимателско каране извън града на Голф този разход е възможен!
(а ти що не каза да гледам и за Голфчета? Аз само Пассат комби гледах)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”