Колеги, моля ви ако някой може да ми даде схема на климатик при Голф 3 с АБФ двигател. По-специално ми трябва за климатроник, а още по специално схема къде се намира радиаторчето, което е след вентилатора под кората на предното стъкло или не е там?
Решил съм да го дезинфекцирам, но за целта трябва да пръскам по него и по мястото където се стичат остатъците от вода.
Незнам в коя програма да видя въпросната схема, но знам че има много хора в форума, които са светнати - благодаря ви че ви има!

Схема на климатик при Голф 3
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- ivonko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това което искаш се прави като ти работи колата, климатика е пуснат, вентилатора е на максимум, външната клапа е отворена и пръскаш в нея. Тези схеми които искаш се намират трудно. Радиаторчето на климатика ти е вътре в купето, точно до вентилатора на парното. До там се стига малко трудно. Над външната клапа се намира филтъра за въздуха които влиза в купето. Точно върху него се пръска, още по-добър ефект е ако можеш да пръскаш под него. Трябва да пръскаш със спрей, а не да уливаш перките а ел.мотора с маркуч. Свалят се корите под чистачките и се пръска. Някои колеги го правят като само повдигнат едната кора леко и пръскат, без да махат щипките на тези кори и да ги свалят, щото е досадно и свалянето и качването.
Успех.
Успех.
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Re: Схема на климатик при Голф 3
maistora_1 написа:Колеги, моля ви ако някой може да ми даде схема на климатик при Голф 3 с АБФ двигател. По-специално ми трябва за климатроник, а още по специално схема къде се намира радиаторчето, което е след вентилатора под кората на предното стъкло или не е там?
Решил съм да го дезинфекцирам, но за целта трябва да пръскам по него и по мястото където се стичат остатъците от вода.
Незнам в коя програма да видя въпросната схема, но знам че има много хора в форума, които са светнати - благодаря ви че ви има!
С какво ще пръскаш защото и аз мисля да дезинфекцирам скоро но не знам с какво...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”