едва ли проблемът ще те завърти
оправи малко правописа, аз оправих заглавието
mod edit: dobrinb
biostrong написа:освободи ръчната спирачкамайтап. погледни да не ти е блокирало нещо по жилата на ръчната или някоя от накладките отзад да не се връща както трябва след като отпуснеш спирачката
Да не ти е крив задния мост? Може и някой от спирачните апарати да задържа и да не връща накладката.mafiacartel написа:Колеги имам един проблем който ще ме заварти и можеби ще ме хварли в канафката. Колата ми когато стапне на мокар терен и задницата почва да ми поднася така сякаш ми блокирва някое от задните колела. Гумите са ми добри Мишелин Пилот и са за мокар терен обаче съшия проблем ми го прави и със зимните гуми. Карам е със 185/60/14. От каде може да идва проблемаи дали е сериозен?
Работата е ясна!!!Престани да дърпаш ръчната и карай по внимателно.Болидите на F1 и те занясят,въпреки цялата електроника.Карането ти е проблема!!!mafiacartel написа:Колеги благодаря за съветите но гумите са ми добри имат си грайфер и да ви кажа този проблем сега като се замисля дойде когато ми сменяха задните накладки , задния мост като го гледам е удрян от доло но неми се вярва да е от това, предницата ми е минала технически преглед преди около месец но и преди това ми го правеше тоя проблем.Веднаж бях забелязал че като се заиграя с ръчната спирачка и се правя на "дрифтаджия" и после дрифта става и без ръчна спирачка. Явно трябва да се видят апаратите. Скороста е 100-120 км/h ,но явлението ми се е получавало и при 40 км/h
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 116 госта