И друго. Вчера на метростанция Сливница ми загря на 100 градуса и се наложи да изкормя термостата са да се прибера. Дали ще мога да я карам без термостат лятото, пък за зимата ще си сложа за да ми грее парното.
Skruji написа:Колата е като спъната, хич не върви. Проблема е че в първото гърне (което според мен е катализатора) влизат някакви кабели и най-вероятно това ми е ламбда сондата. Та ако махна гърнето какво да правя със сондата ??? :?:![]()
И друго. Вчера на метростанция Сливница ми загря на 100 градуса и се наложи да изкормя термостата са да се прибера. Дали ще мога да я карам без термостат лятото, пък за зимата ще си сложа за да ми грее парното.
joker написа:Skruji написа:Колата е като спъната, хич не върви. Проблема е че в първото гърне (което според мен е катализатора) влизат някакви кабели и най-вероятно това ми е ламбда сондата. Та ако махна гърнето какво да правя със сондата ??? :?:![]()
имам предложение да се разходиш малко из форума,да се запознаеш поне най-общо с устройството на твоя автомобил(поне принципно),да видиш какво са писали колегите по този въпрос ....и мисля,че част от многото ти въпроси ще отпаднат...
колегата не спами/заяжда изобщоSkruji написа:joker написа:Skruji написа:Колата е като спъната, хич не върви. Проблема е че в първото гърне (което според мен е катализатора) влизат някакви кабели и най-вероятно това ми е ламбда сондата. Та ако махна гърнето какво да правя със сондата ??? :?:![]()
имам предложение да се разходиш малко из форума,да се запознаеш поне най-общо с устройството на твоя автомобил(поне принципно),да видиш какво са писали колегите по този въпрос ....и мисля,че част от многото ти въпроси ще отпаднат...
Колега, ако имаш да ми кажеш нещо по темата - заповядай.Ако не може да не ми спамиш.
toshev написа:Зависи от баира (минавал ли си оттам) който катериш след камиона, 4-те човека + багаж в колата които отиват на море и от 40 градусовата жега навън!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 42 госта