Теч от ауспуха
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Теч от ауспуха
При запален двигател от ауспуха ми капят капки вода или незнам може и конденз да е . Колата е карам на Газ та мисълта ми е нормално ли е това явление защото зимно време си ми вади в началото докато загрее бял дим и после спира 

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Даскала™ написа:kaiser666 написа:На една мареа и течеше,като от чешма направо се фанах у чудо![]()
![]()
Вчера карах зад една Тройка и си пръскаше сериозно......даже по водата разбирах кога сменя скоростите и колко я настъпва(жена беше)
Е това e 3-ka (или е на малко километри или е след основен ремонт),прилича на моята

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Даскале, скоро ми се случи да се заинтригувам от едим мускал...
Видях, че хората са вдигнали капака и наливат яко вода. Ама мотора работеше. И отзад, от ауспуха се виеха облаци бял дим. Ама като пара, не като масло!
Спрях и ги изчаках да тръгнат, че ми стана интересно. Нищо не можех да им помогн на хората, а за кола за 200 лева дали да им давам акъл да цепят мотор и правят шлайф за още 200?!?
След като Москвича тръгна, аз се лепнах на 10-15 метра зад него. На по-малко не можех, щото не се виждаше пътя!
10-12 км. по-нататък пак спряха, вдигнаха капака и излезнаха с бутилките с вода .
Явно хората знаеха какъв е проблема. Може би го караха към "Вторични..", знам ли?
Но освен парата не видях да има пръски.
Както казах, карах по-назад, защото вдигаше пара като от руски чайник. Може и да е имало теч от ауспуха, ама.... мисля, че не.
Видях, че хората са вдигнали капака и наливат яко вода. Ама мотора работеше. И отзад, от ауспуха се виеха облаци бял дим. Ама като пара, не като масло!
Спрях и ги изчаках да тръгнат, че ми стана интересно. Нищо не можех да им помогн на хората, а за кола за 200 лева дали да им давам акъл да цепят мотор и правят шлайф за още 200?!?
След като Москвича тръгна, аз се лепнах на 10-15 метра зад него. На по-малко не можех, щото не се виждаше пътя!

10-12 км. по-нататък пак спряха, вдигнаха капака и излезнаха с бутилките с вода .
Явно хората знаеха какъв е проблема. Може би го караха към "Вторични..", знам ли?
Но освен парата не видях да има пръски.
Както казах, карах по-назад, защото вдигаше пара като от руски чайник. Може и да е имало теч от ауспуха, ама.... мисля, че не.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Даскала™ написа:Ами явно съм за очен лекар.........

Още повече, че аз съм с очила!

Ама това не би трябвало да може да се получи от пробив на гарнитурата.
Нищо чудно малко преди това да е мила колата и да е насвяткала маркуча към ауспуха... знаеш ли какво може да й хрумне?!
Не, че не съм го правил това и аз, де!

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Даскала™ написа:Диян написа:или е на малко километри или е след основен ремонт),прилича на моята![]()
![]()
Е как стават тея работи![]()
Според мен е заминала гарнитурата на главата и си хвърля водица или антифриз
Това е не възможно.Моята като издуха гарнитурата само пушеше.Най-забавно е като измеша водата с маслото става една мнооооооооого яка смръдлива гнус.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”