ГНП (помощ)
ГНП (помощ)
Моля ви помогнете щото започвам да се притеснявам ко може да е начи с един приятел (т.е съседа )решихме да сменяме дюзата на голфчето ми щото беше повредена и маркучетата дето влизат в нея бяха леко закъсани и капеше навта а и докато работи колата гледах доло под дюзата кипеше та тръгнахме да я махаме отвих ме тва главния горивопровод или там кото е дето влиза от горе на дщзата металната трабичка свалихме 2-те маркучета от нея тоя дето излиза от помпата към нея и другия дето отива от тази дщза към другите.начи тъи като ключа не можеше да влезне добре врътнахме малко пластинката дето е закачено жилото на нея но пак пречеше горната пластинка дето се държи с два бола та я отвихме и нея друго не сме сваляли нито сме мърдали или пипали та наи накрая се оказа след като свалихме малката пластинка че ключ 26 е малък и неможахме да я отвиеме та сложихме си пластинката и завихме сичко с нови маркучета обаче после като запалихме колата си запали нали нормално но като подадохме гхас от там нищо се едно не и дажаш гас - (пише се със "З" - ГАЗ) не реагира от какво може да е проблема след като не сме разкачали нищо само трабичката за дюзата и пластинката отгоре която не може да сме я объркали после при поставянето щото се вижда каде е лежала а и има една пъпчица кадето влиза в нея неможе да се сложи просто по друг начин моля ви кажете щото почвам да се притеснявам да не сме направили някоя беля казахами че след като съм свалил металната трабичка дето влиза в дюзата сме разхерметизирали и след това трябва да се обезвъздуши как става това а и като пробвах неска откачих единия маркъч дето излиза от нафтовия филтер и влиза в ГНП-то не излиза гориво от там докато въртяхме след това и другия дето влиза от помпата и на него не влиза навта имам един горивен филтер освен да хвана да го сменя и да долея 5 литра нафта в резервоара че и без тва няма ного стрелката ми е в червената граница едвам мърда и да пробвам тогава но как се обезвъздушава кажете моляви се някои савет очаян съм много а и скоро вуичоми ще идва да го зима да го продава и ако го види в това състояние просто незнам помагаите моля ви се .Благодаря ви а и да кажа колата е голф 2 GTD 86г
пробвах го и това двигателя загря но нищо пак неможеше да му давам гас а и гледах маркуча дето влиза в горивния филтер не идва гориво докато върта и нито пък излиза от ко може да е знам че ГПП се задвижва от ГНП-то ако е влезнало въздух в системата и сега неоплатнява добре може ли от това да не ми качва гориво незнам вече кото и да мисля се немога да го измисля очаях се отсякаде
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”