БИЛЩАЙН - ИЗПУСНАХА НА МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА. КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА!
- momo81
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
БИЛЩАЙН - ИЗПУСНАХА НА МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА. КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА!
Закупих си чисто нови амортисьори билщайн(газови), и предните вече са аут. Сърцето ме заболя. Каква може да е причината! Или просто съм излязал карък и тия са се случили нещо дефектни. Мамка му ще откача

- momo81
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе не ми дадоха гаранционна карта - имам само фактура с касова бележка!
П.П
ами ходих днес да ми оправят едни тампони на стабилизиращата щанга и като вдигнаха колата майстора видя че амортисьорите са "омаслени" (те са газови
) отвън
П.П
ами ходих днес да ми оправят едни тампони на стабилизиращата щанга и като вдигнаха колата майстора видя че амортисьорите са "омаслени" (те са газови
Последна промяна от momo81 на Съб 25 авг 2007 17:01, променено общо 1 път.
- momo81
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе не съм говорил за гаранция, понеже са познати на един колега та ползвах през фирмата, в която работя 25% отстъпка и ей тъй по уж приятелска линия изобщо не сме приказвали за гаранция, а иначе ми ги монтираха в един сервиз в люлин! - мисълта ми е може ли да е от пружините, да не би като си купя нови да трябва да ги сменям и тях след 1 месец
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ако пружините са си обикновенни, няма да е от тях проблема а от самите амортисьори. Случила са е кофти партида 
Последна промяна от Stefan на Съб 25 авг 2007 17:41, променено общо 1 път.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
momo81 написа:абе не съм говорил за гаранция, понеже са познати на един колега та ползвах през фирмата, в която работя 25% отстъпка и ей тъй по уж приятелска линия изобщо не сме приказвали за гаранция, а иначе ми ги монтираха в един сервиз в люлин! - мисълта ми е може ли да е от пружините, да не би като си купя нови да трябва да ги сменям и тях след 1 месец
Тогава отиди, при въпросния приятел (
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”