Ще съм много благодарен ако някой се отзове
Не иска да пали в жегите на газ
Не иска да пали в жегите на газ
Става въпрос за голф3 115к 2е.В най-големите жеги(като днес) не иска да запали на газ(на бензин пали).Във форума четох бая теми ,но не намерих отговор
.През главата ми мина ,че може би трябва да си сменя мембраните на изпарителя(ловато,електрически), но реших първо вашите мнения да видя.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не иска да пали в жегите на газ
по принцип не е редно да палиш директно на газ защото се шашка компа,наи добре си смени ключа с автоматичен и пали на бензин,моя ключ има опция за директно палена и на газ,но по трудно пали и при мен
То и аз правя така , и като тръгна да превключвам на газ колата гасне , като вкюча на бензин тръгва без да се замисля.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
провери си ключа за газта да няма хлабава връзка,провери газовия клапан......зареждал ли си скоро с газ? 
-
mihailovi
- Автомобил:
- Двигател:
да се изкажа и аз.....
един приятел имаше проблем с газовата като му стигне на половина ботилката и колата гасне все едно няма гас....оказа се че изпарителя му е сложен мн на горе и не може да се затопля като гората от антифриза на колата..... ако изкаш пробваи това само трябва да го откачиш от скобите и го пусни да виси пробваи да запалиш и ако не стане значи не е от това.успех
един приятел имаше проблем с газовата като му стигне на половина ботилката и колата гасне все едно няма гас....оказа се че изпарителя му е сложен мн на горе и не може да се затопля като гората от антифриза на колата..... ако изкаш пробваи това само трябва да го откачиш от скобите и го пусни да виси пробваи да запалиш и ако не стане значи не е от това.успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”