Оня ден случайно забелязах дупка в .... и аз не знам как точно да го определя - тръба, маркуч. Стана наистина случайно покрай малът теч на антифриз който имах. Според мен е от доста време а промяна в работата на двигателя не съм забелязал, затова предполагам, че е за въздух и най-вероятно и не е критична тази пробойна. И все пак. При първа възможност ще я сменя. Бих искал да попитам какво точно е и колко евентуално ще ми излезе подмяната-ремонта. Също така от евентуални последици, дължащи се на карането на колата с тази дупка досега. Тоест, като ми я сменят за какви други евентуални колатерални последици трябва да се провери. Познанията ми не са много добри затова, ще оценя рабирането и снозхощението на рабрирачите

Прилагам снимки. Не се вижда много добре, на съм се постарал да фокусирам мястото с кръгчета на снимката и .... малко по грубичко - сложих отверка на мястото където е дупката. На снимката се вижда, ме двигателят е малко повечко опръскан с масло, но това е следствие от друго приключение, а по обективни причини нямам желание да си мия двигателя