светлина за задна скорост
-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
светлина за задна скорост
Здравеите,колеги! На жена ми голфа не му работи светлината за задна скорост замерих дали отива ток до крушките но нямаше .Бушоните са здрави .Интересува ме дали е с датчик в скоростната кутия и кой е той, защото аз видях 2 датчика които са в скоростната кутия но не знам кой от тях е за задната светлина?И дали е възможно да е изгорял , ако има датчик?Благодаря предварително за помоща!
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Re: светлина за задна скорост
rim написа:Здравеите,колеги! На жена ми голфа не му работи светлината за задна скорост замерих дали отива ток до крушките но нямаше .Бушоните са здрави .Интересува ме дали е с датчик в скоростната кутия и кой е той, защото аз видях 2 датчика които са в скоростната кутия но не знам кой от тях е за задната светлина?И дали е възможно да е изгорял , ако има датчик?Благодаря предварително за помоща!
Развий датчика мисля ,че беше този най в дясно на скоростната кутия. Почисти го и го напръскай с контакторен спрей. След което натисни бутончето или някаква съчма беше неси спомням много добре го натисни го няколко пъти след което пак го напръскай и виж дали ще светне крушката. Ако ли не купи си датчик ,но смятам че с контакротния спрей ще се оправи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”