Проблем с компютър за Г1
- Milko1988
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с компютър за Г1
Значи,имам Голф 1 Кабрио 1991г,1.8 98коня,електронна инжекция.Двигателя е абсолютно същия като на Голф 2 GTi и разликата е само в конете..Та искам да попитам възможно ли е да се сложи компютър от Голф 2 ГТИ и фактически и аз да стана 112коня.Попринцип кабриолетите ги "скопяват" още в завода да не вървят много.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
баце според мен няма да стане.. и повярвай ми ако двигателя ти е 1Р както си мисля .. има бая разлика от ПБ-то ..
и валовете и буталата.. не са малко
няма смисъл от такава проба на този двигател играл съм си бая ..
най много ако го запалиш да го спънеш още.. (между другото двигателя си върви доста добре ако е 1Р)
П.П. ОЩЕ ЕДНО БЕЗСМИСЛЕНО МНЕНИЕ НА maiz
най много ако го запалиш да го спънеш още.. (между другото двигателя си върви доста добре ако е 1Р)
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:баце според мен няма да стане.. и повярвай ми ако двигателя ти е 1Р както си мисля .. има бая разлика от ПБ-то ..
Добре че си ти, твойте са най-смислени в форума , о прости на нас невежите "велики".
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Milko1988 написа:ivkata написа:Точно щях да поитам колегата за кода на двигателя,и са ме предварили!За да видим дали е само от компютъра или има разлика в компресия и др. неща!
В какъв смисъл кода на двигателя,за номера от талона ли става въпрос? И ако не е той,какъв е този код и къде да го открия???
номера на двигателя го имаш в големия талон или в багажника на едно лихче залепено ...
трябват ни първата комбинация от букви и цифри (първите 2 имам в предвид) аз предполагам че е 1Р ..
- Milko1988
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Milko1988 написа:ivkata написа:Точно щях да поитам колегата за кода на двигателя,и са ме предварили!За да видим дали е само от компютъра или има разлика в компресия и др. неща!
В какъв смисъл кода на двигателя,за номера от талона ли става въпрос? И ако не е той,какъв е този код и къде да го открия???
номера на двигателя го имаш в големия талон или в багажника на едно лихче залепено ...
трябват ни първата комбинация от букви и цифри (първите 2 имам в предвид) аз предполагам че е 1Р ..
Първите две са:2H,какво ти говори това?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”