чукане на рейката
- Rumen_K
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
чукане на рейката
имам следния проблем след като изкарах колата от ремонт (беше катаястреофирала) - когато въртя волана се чува чукане (тропане) - лек тъп звук. При удара беше се изкривила дясна щанга на рейката и купих нова да я сменят. Някой знае ли от какво е или поне да ме насочи към добър сервиз за хидравлични рейки.
- ivanomir
- Автомобил:
- Двигател:
сервиз за рейка
има сервиз в Красна поляна , зад стадион септември, доста е забутано ама са добри
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=5723
Четете темите бре хора. В тази Васко е посочил адреса, същата фирма държи и сервиза зад ст.Септември. Много е забутано и ако искаш по-подробно обяснение пиши ми ЛС, или отиди до Ваското, той ще те упъти. Успех!
Четете темите бре хора. В тази Васко е посочил адреса, същата фирма държи и сервиза зад ст.Септември. Много е забутано и ако искаш по-подробно обяснение пиши ми ЛС, или отиди до Ваското, той ще те упъти. Успех!
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
Re: чукане на рейката
Rumen_K написа:имам следния проблем след като изкарах колата от ремонт (беше катаястреофирала) - когато въртя волана се чува чукане (тропане) - лек тъп звук. При удара беше се изкривила дясна щанга на рейката и купих нова да я сменят. Някой знае ли от какво е или поне да ме насочи към добър сервиз за хидравлични рейки.
До окр. б-ца
- Rumen_K
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
май е амортисьора
абе като си сложа ръката на тампона на левия амортисьор чъката ми направо подскача като чука та чвно чукането идва от там или поне се предава чак до там, възможно ли е при прецакан лагер или тампон някой да чука амортисьора при въртене на кормилото?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: май е амортисьора
Rumen_K написа:абе като си сложа ръката на тампона на левия амортисьор чъката ми направо подскача като чука та чвно чукането идва от там или поне се предава чак до там, възможно ли е при прецакан лагер или тампон някой да чука амортисьора при въртене на кормилото?
Напълно е възможно да е и от това.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”