незнам в тоя моя Голф-3 има ли еърбег, няма ли (не съм разбирач, както се вижда), но понякога като си карам почва да ми свети в ляво лампичката с човечето с възглавничката.....
оправям го това както Бил Гейтс си оправя колата - с рестартиране (т.е. спирам, гася, паля и пак тръгвам пак) и тя спира да свети.....но какво би трябвало да значи това светене в крайна сметка и защо се появява?
Присвятква ми лампата на Airbag-a - защо?
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
При мен започна да свети постоянно. Това стана след като си размествах седалката да си я наглася, оказа се че съм засегнал някакъв щекер ли беше, какво ли, под предната лява седалка. Но ми го оправиха на сервиз и то след диагностика. Щом ти свети човече с възглавница значи имаш еърбег, но е желателно да отидеш на диагностика. Успех.
Green_Madness написа:При мен започна да свети постоянно. Това стана след като си размествах седалката да си я наглася, оказа се че съм засегнал някакъв щекер ли беше, какво ли, под предната лява седалка. Но ми го оправиха на сервиз и то след диагностика. Щом ти свети човече с възглавница значи имаш еърбег, но е желателно да отидеш на диагностика. Успех.

Погледни си кабелите под седалката !
И при мен имаше същия проблем ! Размърдах си кабелите под седалките и се оправи ,по конкретно буксите 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”