Ако някой има някакви идеи да каже понеже зимата идва.....
ВЕНТИЛАТОР........ПОМОЩ !!!!
ВЕНТИЛАТОР........ПОМОЩ !!!!
И аз имам проблем с вентилатора.При мен парното си духа и топло и студено, но на степен 4 духа така както трябва да духа на 1. Когато превкючвам степените се чува виенето на моторчето и последователното му ускорение,но това парно така и неиска да задуха силно.Помислих че може да е от филтъра на купето.Изхвърлих филтъра и отново нищо.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при golf2/jetta можеш да се докопаш до него откъм салона, маха се кората под жабката и вентилатора зейва(едричък е), след което се държи на шипки. при 3-ката не знам как е някой колега да такъв да каже
Последна промяна от Cyberloner на Чет 20 сеп 2007 20:16, променено общо 1 път.
При мен проблема беше във врътките които въртят клапите. За тях за закачени едни жила, скобите на които за застопорени на цялата планка на която са 3-те врътки.От старост се беше счупила пластмасата и клапите бяха затворени. В резултат много слабо духане и потни стъкла при много студено време. Слад като ги фиксирах и започнаха да се командват нормално клапите, на 1-ва скорост духаше по силно от преди на 4-та и изчезнаха всички проблеми.
Погледни при теб как са клапите (жилата)! Ще ти отнеме 10-мин!!!
Погледни при теб как са клапите (жилата)! Ще ти отнеме 10-мин!!!
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Градцко здравеи. Струва ми се че сьс почистване и смазване няма да стане, изгоряло ти е моторчето за парното а на четвьрта степен работи понеже е вьрзана директно . Иначе така се получава чува се че вие но не работи(на по ниските степени).По новите коли имат една електронна платчица на парното и именно тя изгаря при тях и се сменя само тя(кадето се смеем те пални сьс електроника това онова)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”