Tърсих в Мобилето обяви за Golf IV 1.8. Нито една не намерих ?! До 10000 лв!
Какво не му е наред на този двигател, знам, че има турбо. Всички IV-ки 1.8 ли са с турбо? Инересувм се защото смятам това да е следващта колица! Плюсове, минуси. Имали нещо общо м/у 1.8 на IV-та и 1.8 T на Audi???
Най - важното АГУ можели да се сложи?
Благодаря !
Golf IV 1.8 ???
Re: Golf IV 1.8 ???
yoyof1 написа:Най - важното АГУ можели да се сложи?
Колега, с тая газова нещо не ми харесват нещата

- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Първо.Добре дошъл колега.Дайте да помогнем на колегата,нищо че има други теми.Все пак е нов.
Така към темата.
Значи на дали ще намериш в България Голф 4 1.8 или 1.8Т под 10000.Но заради теб погледнах в мобилето и имаше 2 броя.Единият беше 1.8 20V и вървеше 9800.Вторият беше 1.8Т който е по-добрият избор беше за точно 10000.Но може просто да увъртат тези в мобилето.
Дали са и в добро състояние.
Определено 1.8Т е по-добрият двигател,но ако ще ми слагаш газова уретба не го зимай.Прецени дали ще можеш да е храниш тази кола с бензин.Разхода не е чак толкова голям но все пак си е мночко.
Значи и 1.8 и 1.8Т имат близък разход.
Разход градско: 10.8
Разход извънградско: 6.1
Смесен разход: 7.8
Но според мен смяташ да взимаш едно от 2те и си се засилил към газовата по-добрият избор е 1.8.

Така към темата.
Значи на дали ще намериш в България Голф 4 1.8 или 1.8Т под 10000.Но заради теб погледнах в мобилето и имаше 2 броя.Единият беше 1.8 20V и вървеше 9800.Вторият беше 1.8Т който е по-добрият избор беше за точно 10000.Но може просто да увъртат тези в мобилето.
Дали са и в добро състояние.
Определено 1.8Т е по-добрият двигател,но ако ще ми слагаш газова уретба не го зимай.Прецени дали ще можеш да е храниш тази кола с бензин.Разхода не е чак толкова голям но все пак си е мночко.
Значи и 1.8 и 1.8Т имат близък разход.
Разход градско: 10.8
Разход извънградско: 6.1
Смесен разход: 7.8
Но според мен смяташ да взимаш едно от 2те и си се засилил към газовата по-добрият избор е 1.8.

Преди малко се разходих из автокъщите на Дупница и намерих такива коли - 1,8Т,нов внос,говорих със собственика-10000лв. крайна цена,каза,че в Мобилето е обявена на 10500,с три врати е,с незначителни външни забележки е(драскотини и следи от камъчета по предния капак),добре изглежда,тъмносиня,с тунинг стопове Хела и предна решетка Камей,с бежов кожен салон и всички екстри,мисля,че беше с климатроник.Човекът каза,че е сменил единствено съединителя.Другата е 125 коня,нов внос,тъмносиня,три врати,имаше драскотини по броните,видях,че е с климатроник,беше заключена,цената,написана на стъклото беше 9300.И двете са '99 година.Ако мислиш,че мога да съм ти полезен с нещо,пиши.
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
Жоро написа:Преди малко се разходих из автокъщите на Дупница и намерих такива коли - 1,8Т,нов внос,говорих със собственика-10000лв. крайна цена,каза,че в Мобилето е обявена на 10500,с три врати е,с незначителни външни забележки е(драскотини и следи от камъчета по предния капак),добре изглежда,тъмносиня,с тунинг стопове Хела и предна решетка Камей,с бежов кожен салон и всички екстри,мисля,че беше с климатроник.Човекът каза,че е сменил единствено съединителя.Другата е 125 коня,нов внос,тъмносиня,три врати,имаше драскотини по броните,видях,че е с климатроник,беше заключена,цената,написана на стъклото беше 9300.И двете са '99 година.Ако мислиш,че мога да съм ти полезен с нещо,пиши.
Този тъмно синия Голф 1.8Т и аз го гледах преди време(даже бях писъл във форума за него),наистина имаше вид.....хващаше окото...но ,за да е на тази цена с тези екстри(имаше и оригинална(по думите на търгаша)топка за скоростен лост-МОМО,черни стопове хелла и т.н и т.н) според мен му има нещо....
А иначе по въпроса дали съответсват двигателите 1.8 20V и 1.8Т 20V на Фолксваген и Ауди - да съответстват както и много други елементи по автомобилите....вече е въпрос на вкус,кое повече ти допада на външен вид,екстри и т.н....
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
Жоро написа:Да, същия е Голфа,не ми беше удобно да го изкарвам,защото трябваше да се местят още 3-4 коли.Лично мене ме кефи и сигурно ще го разгледам по-подробно и ще пиша.
Ние помолихме да го запалим......звучеше доста добре....докъм 2500-3000оборота не е кой знае какво.....но след това се усеща наистина мощността.Ако всичко и е наред мисля,че си заслужава

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”