Здравейте! Имам следния проблем - скоростите на колата ми много трудно се включват. Първа влиза що годе добре, но другите трябва да се вкарват много бавно и внимателно, което много дразни при опит за бързо набиране. Например когато се кара на свободна пред светофар и трябва да включиш директно на втора, трябва това да се прави мн бавно и внимателно и на много ниска скорост(>20 км/ч). Скоростния лост има съшо много голям ход (или луфт, незнам как да го кажа). когато колата е на свободна лоста си се мърда от край в край без проблеми, все едно че е откачен. И съединителя отделя много странно и отведнъж - на половината ход рязко отпуска и колата скача (няма и помен от каране на полусъединител). Имате ли идея какво може да е, че аз с техническата част съм скаран.
Колата е голф 3 1.6моно 1994 (по километраж на 200.000км, реални неизвестно)
Скорости Голф 3
- tito_040477
- Автомобил:
- Двигател:
- tito_040477
- Автомобил:
- Двигател:
Ами проблема е такъв, че аз не съм сега в България, пък тук където живея ще ми одерат главата за смяна на съединител. И аз си мислех, че това ще е най- вероятната причина, но се моля поне да издържи още 2 месеца, та после в Бг да я дам на сервиз. А колко ще струва смяната на съединител горе - долу и колко време отнема?
п.с. Мерси за бързия отговор
п.с. Мерси за бързия отговор

- tito_040477
- Автомобил:
- Двигател:
- tito_040477
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”