За 1.8Т! С коя турбина съм?
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
За 1.8Т! С коя турбина съм?
Здравейте на всички. Преди няколко дни си взех Голф 4 1.8T GTI и се чудя с коя турбина съм? Незнам как да разбера
Дали е 150кс или 180кс. Може и да е тъп въпроса ми, но незнам кой друг да питам освен вас...

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_p ... id=3962095 Мерси, мерси, много! Колата е нов внос, да, от Италия, като повечето в България, но я купих от Дупница! В идеално състояние е...20V, а не 16...всички екстри, климатроник има...какво още...рекаро салон(черен), махагон, 16 цолови BBS-ки (205-55-16), ABS, ESP, 4 Airbags, Имобилайзер, ел. пакет, кожа(волан, скоростен лост и ръчна спирачка)...и върви много, наистина! Затова се и чудя дали е 150 коня само...карам и други коли(служебни), джипове (2005г) и трябва да ви кажа, че голфа е номер едно просто... yoyof1 - Пожелавам ти да ти се сбъдне мечтата...(красив автомобил е)
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Честито колега.Да си я караш със здраве.Както колегата по-горе и аз съм се засилил към такова чудо,ама и аз кат него чакам да спаднат.Но имам един въпрос.Мисля че не е отклонение от темата,а и няма нужда от нова.
Та въпроса ми е:
Дали на този двигател може да се сложи газова уретба(ясно е че може ама дали ще навреди на колата).И ако може да ми разясните малко защо.
.И дали ако ще се слага газова уретба по-добре да се насоча към дизел,и по точн0-1.9ТДИ-Помпа дюза.
Много ще се радвам ако някой ми отговори на въпроса.Мерси от сега на отзовалите се.
Иначе още веднъж Честито на колегата.И

Та въпроса ми е:
Дали на този двигател може да се сложи газова уретба(ясно е че може ама дали ще навреди на колата).И ако може да ми разясните малко защо.

Много ще се радвам ако някой ми отговори на въпроса.Мерси от сега на отзовалите се.
Иначе още веднъж Честито на колегата.И

- jaden
- Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
- Двигател: BXE 2009
russonera написа:Честито колега.Да си я караш със здраве.Както колегата по-горе и аз съм се засилил към такова чудо,ама и аз кат него чакам да спаднат.Но имам един въпрос.Мисля че не е отклонение от темата,а и няма нужда от нова.![]()
Та въпроса ми е:
Дали на този двигател може да се сложи газова уретба(ясно е че може ама дали ще навреди на колата).И ако може да ми разясните малко защо.![]()
.И дали ако ще се слага газова уретба по-добре да се насоча към дизел,и по точн0-1.9ТДИ-Помпа дюза.
Иначе още веднъж Честито на колегата.И![]()
Колега, няма смисъл да спъваш такава кола с газова уредба,та било то и газов инжекцион.....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”