автоматична скоростна кутия за ГОЛФ 2
автоматична скоростна кутия за ГОЛФ 2
здравейте . имам голф2 автоматик ,но нищо не знам за скоростната кутия а и не можах да намеря никаква информация , така че мн ще се радвам ако някой даде някой линк за информация или още по-добре напише пост. знам че не са сред най-разпространените ама... има хора и с такива коли. схеми проблеми и тн. всичко ще ми е от полза. благодаря предварително
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: автоматична скоростна кутия за ГОЛФ 2
Здрасти,
няколко години карах Ауди 100 автомат. та поназначйвам някои неща.
Първо - маслото се смеменя НАВРЕМЕ. Ако намлява - доливаш и търсиш откъде. Маслото на кутията е много важно.
Второ - колата не се дърпа, може да се вози на платформа или на колесар (предните гуми във въздуха.)
Трето Караш на директна и НИКОГА не включваш задна (R) в движение
Четвърто Ако почнеда прави проблеми тичаш в специализиран сервиз - знам няколко в София и един в Русе. Не са толкова скъпи, както ми разправяха на мен.
Искренно ти завиждам за градското каране - голям е кеф е. С дясната ръка може да си говориш по телефон, да си бъркаш в носа и каквото си щеш.
А сайтове много на руски - пишеш АКПП в търесачките
няколко години карах Ауди 100 автомат. та поназначйвам някои неща.
Първо - маслото се смеменя НАВРЕМЕ. Ако намлява - доливаш и търсиш откъде. Маслото на кутията е много важно.
Второ - колата не се дърпа, може да се вози на платформа или на колесар (предните гуми във въздуха.)
Трето Караш на директна и НИКОГА не включваш задна (R) в движение

Четвърто Ако почнеда прави проблеми тичаш в специализиран сервиз - знам няколко в София и един в Русе. Не са толкова скъпи, както ми разправяха на мен.
Искренно ти завиждам за градското каране - голям е кеф е. С дясната ръка може да си говориш по телефон, да си бъркаш в носа и каквото си щеш.
А сайтове много на руски - пишеш АКПП в търесачките
http://www.zamunda.net/details.php?id=75700
Ако разбираш руски:
Мултимедийно ръководство за ремонт и експлоатация на руски език.

Ако разбираш руски:
Мултимедийно ръководство за ремонт и експлоатация на руски език.

- monstera
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
boje написа:извинете за въпроса но от руски и представа си нямам а моя golf 2 e автоматик...и ако може да ми кажете в движение примерно може ли да се сменят някакви скорости ,как се пуска по инерция и тн ...та ще съм благодарен да ми кажете някой хитрости при автомата на голфо
Може при спускане по нанадолнище да включиш на 2-ра или на 1-ва, за да спира с двигателя. Също на 1-ва може да се разклаща, ако е забоксувала в сняг. На N е изключена от скорост, но карането по иинерция не се препоръчва, не го прави! Аз никога не съм изключвал автоматик докато карам и даже сега с ръчната скоростна пак много рядко изключвм от скорост. Това е, иначе само газ

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”