Вчера като тръгвах от работа нещо ми протече в краката - водица незнам от каде е влязла но имаше събрана по капачката на бушоните. и никъде другаде вдигнах капака - видях че където излиза жилото за отваряне на капака има много събрани боклуци и вода махнах ги и поизчистих - може ли да е от там проблемацията?
Kind Regards
ZB
вода в купето - VW Vento
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-)
ще го поразглобя утре ... да видим от коя трънка ще изкочи зайо байо-то.

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:42, променено общо 1 път.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: problem s VW Vento
zaio_baio написа:...по капачката на бушоните. и никъде другаде ...Kind Regards
ZB
От уплътнението на стъклото, или запушени отводнителни отвори отпред! По-вероятно второто!
Ако теча е откъм барчето, тогава радиаторчета разни и връзки на парното!
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
problem solved :-)
отпред имаше какви ли не боклуци, изчистих ги и намазах уплътнението на жилото с bodykit-a който ползвам за дъното на колата - асфалтирах я така да се каже
ZB

ZB
musura написа:На мен ми се бяха задръстили едни дупчици за оттичане на водата - под предниа капак под чистачките в двата края се намират - бяха се задръстили с листа и една вечер колата ми след един проливен дъжд беше напълнила с вода вътре))))
ха...същото, да не ви казвам как съм минал цяла Сфия с три пръста вода в купето.../ако беше лято - ок = басейнче, ама беше късна есен = shit.../
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”