Имам Венто .Мотора му е GX - този мотор излиза , че е 1,8 а моя е същия като 2Е със дебитомери всичко там друго на 2000 кубика .не е сменян защото в багажника има бяла табела на която пише , че мотора си е GX и колата е венто .Опитх се да чета компа но ми казаха , че няма извод за четене - той е Диджифант МЛ 55.Колата е 92 година .
Моля някой може ли да каже нещо по въпроса.
В смисъл какви двигатели се монтират на венто , компа какъв трябва да е и т.н.
и друго трябва ми дебитомер Бош 0 280 202 106 някой ако има или някво инфо по въпроса

Венто

Относно въпроса за двигателите монтирани на Венто, погледни тази тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 5%ED%F2%EE
Изводи за закачане към РС можеш да търсиш в редицата с правоъгълните капачета под врътките на парното ( където седи бутона за нагревателя на задното стъкло) или под този ред с капачета, непосредствено над запалката.
Последна промяна от DAXC на Чет 26 юли 2007 16:00, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе хора аз ви казвам че има отзад в багажника оригинална табела на която пише рама , двигател , година на производство и че колата е венто вие пак ми говорите , че двигателя е от голф , от пасат и т.н
Доктора щеше да проверява доли колата е произведена с този двигател - кво стана ?
А и пак - кажете от къде да намеря дебитомер Бош 0 280 202 106 нов или втора употреба и колко струва съответно
Айде благодаря ви предварително .
Доктора щеше да проверява доли колата е произведена с този двигател - кво стана ?
А и пак - кажете от къде да намеря дебитомер Бош 0 280 202 106 нов или втора употреба и колко струва съответно
Айде благодаря ви предварително .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”