Проблем с Централно заключване.
- fosents
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 1.9 TDI 130 HP 2005
Проблем с Централно заключване.
Отказва, тоест работи когато си иска. Не става и с ключа. Иначе конфорт системата си работи и с клуч и с дистанционно, алармата също. На доста места ходих, всеки вика не е за нас или не мога да го оправя. Какъв е проблема или къде да отида за да ми го оправят?
- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
Да точно в багажника се намира зад левия стоп. Ами провери дали ти идва захранване до него може да е от лоши връзки. Обикновенно влиза вода покрай стоповете и платката вътре се окислява и пак не работи.Ако има + на куплуга значи проблема е почти 99% в електрониката е има и 1% за управлението,свали го и го отвори вътре е платката за управление на моторчето. Виж дали е мокро вътре и дали е окислена (побеляла)платката. Ако е така може да пробваш да я напръскаш с контактен спрей той почиства и отстранява влагата и след като се подсуши сама (спрея се изпарява бързо) го сглоби и пробвай дали ще заработи. Ако пак не тръгне пиши да го мислим пак.
Последна промяна от Bobcho_82 на Нед 16 сеп 2007 22:31, променено общо 1 път.
- Flylow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжелявам, че ще използвам темата на колегата,но искам да ви попитам по въпроса за централно...Значи колата си дойде така...помпата на централното, която е отзад зад номера си "помпи" около 10 сек. след отключване.При заключване няма проблем.Ако я стиснеш,т.е. притисна двете части,спира.Казаха ми да намеря с какво да я залепя.Въпроса ми е дали е това проблема,как мога да я залепя,някакви тънкости около свалянето й и т.н.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”