Здравейте
наскоро си взех един голф 3 ка обаче няма ел пакет
и мисля да си взема две огледал, две машинки за прозорците и дръшките за вратите със управлявашите бутони
въпроса ми е правил ли е някой нешо такова и лесно ли ше стане в смисъл като е с механични прозорци и огледала има ли изведени кабели фабрично да се направят електрически или трябва да прокарвам нова инсталация за тях

смяна на механичен с ел пакет
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: смяна на механичен с ел пакет
Zloto написа:Здравейте
наскоро си взех един голф 3 ка обаче няма ел пакет
и мисля да си взема две огледал, две машинки за прозорците и дръшките за вратите със управлявашите бутони
въпроса ми е правил ли е някой нешо такова и лесно ли ше стане в смисъл като е с механични прозорци и огледала има ли изведени кабели фабрично да се направят електрически или трябва да прокарвам нова инсталация за тях
Трябва ти и ел. инсталацията заедно с буксите.
Аз съм правил тази процедура, но машинките, които взех са немски, оригинални.
Ако взимаш допълнително слагани от Италия може и да имаш проблеми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мисля да взема от автоморка по евтини са и са оригинални
а знаеш ли как мога да ги пробвам на място дали работят
а знаеш ли как мога да ги пробвам на място дали работят
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а и някаква схема от къде мога да намеря да знам какво правя не да гадая като пророк хахах
-
- Автомобил:
- Двигател:
Иди на www.vagcat.com ,направи си безплатна регистрация,влез с юзърнаейм и парола и после чукни на този линк:
http://www.vagcat.com/epc/cat/vw/GO/199 ... 6/2241155/
Това са само машинките за стъклата.Вече от къде ще си хванеш ток и кабеляци - не зная.Търси схема на системата.В ръководствата за ремонт има.Принципно всяка машинка си има собствена електроника,но са свързани помежду си с т.нар. комфорт модул.Предполагам,че ако го няма ел.стъклата (оригиналните) пак ще си работят,но няма да са свързани.
http://www.vagcat.com/epc/cat/vw/GO/199 ... 6/2241155/
Това са само машинките за стъклата.Вече от къде ще си хванеш ток и кабеляци - не зная.Търси схема на системата.В ръководствата за ремонт има.Принципно всяка машинка си има собствена електроника,но са свързани помежду си с т.нар. комфорт модул.Предполагам,че ако го няма ел.стъклата (оригиналните) пак ще си работят,но няма да са свързани.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”