съединител
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: съединител
mukche написа:Сечено днеска ми се прееба саединителя
И какво ше праиме ся ?

- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
с голф 3 е колегата 1.8 моно, ам явно го мързи да пише°niksi° написа:Ако си с Г2 зависи от мотора и скоростите но най-често или се пука една метална вилка или по-лошия вариант - продупчва се пластината на съединителя /на тези с обратния съединител/. Естествено има вариант и за скъсано жило, но е малко възможно да е то.

- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От извесно време съединителя ми зацепва много нагоре. На трета скорост гасне като го пробвам с ръчна, но на първа изобщо неможе да завърти гуми и като цяло се усеща че приплъзва. Уж жилото е саморегулиращо. Има ли начин да се оправи да зацепва по-надолу, или смяната на съединителя е неизбежна. Ако да - каква марка ще препоръчате за AFT двигателя, Може да е малко по-скъпо, но да е по-качествено.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Към автора на темата - жилото
,в мястото на захващането му.Току-що аз си смених пластинката,която го държи.Пластинката каза "мяу",педалът падна на едно кръстовище и викнах баща ми да ме изтегли...Не че не можеше да се прибера на стартер и гасене,ама беше в големия трафик и си викам чакай да не счупя нещо....
Луд късмет извадих,че бронята на жилото влезе обратно в тресчотката,на опит номер 200-300...Иначе ново жило.

Луд късмет извадих,че бронята на жилото влезе обратно в тресчотката,на опит номер 200-300...Иначе ново жило.
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Взимай един комплект на валео,стига да е оригинален - 200-250 лв и газ.Няма значение,че бил рециклаж,че го правели жътури,корейци...и т.н. - всеки си има теории
.
Съединителят е на 200мм с обратния притискател.
Ако на някой му се развали тресчотката в жилото,смело и безотговорно да слага жило с гайка и дълъг винт за регулиране и пей сърце.

Съединителят е на 200мм с обратния притискател.
Ако на някой му се развали тресчотката в жилото,смело и безотговорно да слага жило с гайка и дълъг винт за регулиране и пей сърце.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”