Стъпково моторче голф 3-хелп!
Стъпково моторче голф 3-хелп!
Значи следната ситуация изплиущава ми моторчето и колата започва да не даржи ниските обороти.Така после си купих за 60 кинта от варненска автоморга и съответно то даржа 1 седмицаи саща работа.Ходих на маистори не знаят къв е проблема и така отидах при един еладжия и тои ми разясни че просто времето и на двете моточета е дошло ватре са се изпаржили от високото напрежение.Че, ватре има ел.мотор4е на бош пише johnson и отдоло 13 в .Искам да си порачам такова ако някои знае от каде още неска го порачвам
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
zelen написа:Теи колеги раотата чок сериозна аз ходех на магазина казаха 380 кинта.Теи вече си намерех сащото моторче Johnson на Bosh в бг за 5.40 лв чиста кирия на по хубо от туи здраве му кажи.Сащо така пасващи на тези моторчета са някои от видеота Sharp и някои сушоари
Сменяй,но пак ще се ядосваш след време (звездите ми го казват).
Може пък да имаш късмет.
А защо е изгоряло моторчето?Силен ток?В Бош сервизите могат да замерят ЕКУ-то,ако им се занимава.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
sebastianz55 написа:За моторчето и аз така. Дадох 200 лв за ново 6 пиново.
След това отворих старото, двигателчето работеше и забчатките бяха ок... но откъм капсулованата платка се носеше лек аромат на изгоряло...
Най-добре не си прави експерименти, новото е скъпо, но за старите гаранзция няма.
200 лв!!!!!!..стига бе..моргите са пълни с такива моторчета по 40 лв.....и лесно се проверяват дали са читави...
- MobilLife
- Автомобил: Wv golf 5 +
- Двигател:
- Контакти:
zelen написа:Теи колеги раотата чок сериозна аз ходех на магазина казаха 380 кинта.Теи вече си намерех сащото моторче Johnson на Bosh в бг за 5.40 лв чиста кирия на по хубо от туи здраве му кажи.Сащо така пасващи на тези моторчета са някои от видеота Sharp и някои сушоари
Нещо не чактисвам - взел си го за 5 кинта ли?

Колег значи стапковия мотор е една черна пласмасова кутиика ватре има Моторче платчица механика(Две забни колеленца -пластмасови) и едно като палче с пружинка на него.Това палче при ниски обороти искача бута жилото на газта и даржи едни обороти(поне така мисля де ).Значи аз си намерих такова моторче за 5 лв то работи на 13 в и има значение вече какви оброти туи онуи..Обаче в последствие разбрах че това не е стапков мотор а колекторен защото има четки и още ко беше забраех.А е с 6 крачета защото връщало обратна инфирмация към компиутараMobilLife написа:zelen написа:Теи колеги раотата чок сериозна аз ходех на магазина казаха 380 кинта.Теи вече си намерех сащото моторче Johnson на Bosh в бг за 5.40 лв чиста кирия на по хубо от туи здраве му кажи.Сащо така пасващи на тези моторчета са някои от видеота Sharp и някои сушоари
Нещо не чактисвам - взел си го за 5 кинта ли?И става от видео? - питам щото незнам какво представлява колега - моля те сподели пък и ако му джаснеш и едно фото цена няма да имаш.....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”