бензин!?
- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бензин!?
Здравейте имам следния въпрос .. с какъв бензин е най-добре да зареждам? става въпрос за Голф 3, 1.6 , 1994 .. В момента карам със V-Power 95 .. но ми казаха че може и V-Power Racing да сипя на Shell .. но незнам дали няма да прееба двигателя така!? Вие с кво карате
- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
blondeskiller написа:мда май имаш право .. аз по принцип сипвам само на Shell , но .. вчера заредих за 2.03 а днес напълних резервоара на 2.09 .. и после минах през другата Shell бензиностанция и пак беше 2.03 .. нали уж е верига !? Как цените им са различни ...
Не са верига,Шел е фирма на принципа на франчайзинг - т.е. плащаш си (да кажем ти),за да ползваш марката Шел и си отваряш бензиностанция.
Пробвай и други,ако имаш желание и виж къде ти е най-добре.Аз съм зареждал и на Шел и на ОМВ и на Петрол и на Лукойл.В пловдив ми харесва газта на ОПЕТ и Лукойл,а бензинът на ОМВ и Петрол.Но положението от конкретна до конкретна бензиностанция е коренно различно.
- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
da6o_amvr написа:blondeskiller написа:Лошо ... ами някой да ми препоръча бензин в София![]()
Аз пък ще те посъветвам да си сипеш на ЕКО.Аз съм доволен от горивата,които предлагат.Пробвай,защото смятам че са им доста качествени![]()
- Сипвай смело на ЕКО-то и то 95 а не 100-октана

Черпенето ще е от теб след като опиташ

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: бензин!?
blondeskiller написа:Здравейте имам следния въпрос .. с какъв бензин е най-добре да зареждам? става въпрос за Голф 3, 1.6 , 1994 .. В момента карам със V-Power 95 .. но ми казаха че може и V-Power Racing да сипя на Shell .. но незнам дали няма да прееба двигателя така!? Вие с кво карате
ако не ти чука аванса няма опасност от сексуални издевателства.......
- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Теодор написа:da6o_amvr написа:blondeskiller написа:Лошо ... ами някой да ми препоръча бензин в София![]()
Аз пък ще те посъветвам да си сипеш на ЕКО.Аз съм доволен от горивата,които предлагат.Пробвай,защото смятам че са им доста качествени![]()
Сипвай смело на ЕКО-то и то 95 а не 100-октана
ще останеш учуден от разхода и вървежа на колата с по-нискооктановия бензин
![]()
Черпенето ще е от теб след като опиташ![]()
Еко . . като се позамисля не съм виждал Еко или поне .. не съм обърнал внимание ?! Къде има ЕКО

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”