та машината е Golf 2 1,6 89г.
няколко въпроса имам
1. наскоро смених накладки (предни дискови, задни барабани). сложих някви английски (забравих какви точно) и сега като натисна спирачки понякога стърже като метал в метал. аз си ги сменях и се чудя да не съм объркал нещо. може ли да е от кофти накладки и стържещият звук всъщност да е "изяждането" на дисковете ми от твърдите накладки ?
2. много трудно влизат 1,2 и задна скорост през зимата. през лятото този проблем го няма. някакви идеи? смених маслото в скоростната кутия и мисля, че това което сложих е доста качествено, но проблема си остана.
3. изключително дразнещ проблем - всичко в купето трака. отзад към задните кори нещо стърже когато се движа по неравен терен (паваж), отпред в таблото нещо тропа (някви кабели като че ли). страничните стъкла на вратите (двуврата е колицата) тропат. не мога да разбера проблема в механизма за свалянето ли е или в хлабави уплътнения???
да ме прощавате ама голфчето по принцип май си е таралясник. иначе е много запазена колата. оригинална боя, не е удряна, двигателят е супер, но купето ТРОПА, ТРАКА и СТЪРЖЕ

ами тва е зася. ако можете - помагайте. имам и още въпроси, но ще ги оставя за по-нататък