Спешно... Ключовете са в Голф-а..
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спешно... Ключовете са в Голф-а..
Оставих ключа с колата на 1 приятел.. и кфо стана затворил нашия багажника ... и са и 2та ключа са ми в колата и не мога да я отворя .. давайте някакъв съвет... ако не че викам спешната аварийна помощ... ама все пак.. ако може да се разминем
дайте съвет

- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
уфф реших проблема с една мн дълга отверка
бях махнал оплътнението на дръжката.. после.... ръчках докато набарам палчето и леко на горе и ОП
ама бая си играх....
п.п.: слагахме фолиото на стъклата и викам на моя фр-нд затеори вратата , че в колата жега а вън студ.. и нашия я заключил.. аз затворих багажника... шоферсаката не бе отворена .. нашия натиснал палчето и чалгата на 6.... па и еба* българите... 30 мин ръчкаме колата ни 1 не попита кфо прайте на колата... ваша ли е... ако не бях аз собственика и бях разбил вратата(стъкло) сигурно е нормално за всички... как и да е успях да орпая проблема
и имайте резервни ключета
моят е в Пловдив
мерси на всички дето сте отг светкавично
айде чаоче от мен за сега

п.п.: слагахме фолиото на стъклата и викам на моя фр-нд затеори вратата , че в колата жега а вън студ.. и нашия я заключил.. аз затворих багажника... шоферсаката не бе отворена .. нашия натиснал палчето и чалгата на 6.... па и еба* българите... 30 мин ръчкаме колата ни 1 не попита кфо прайте на колата... ваша ли е... ако не бях аз собственика и бях разбил вратата(стъкло) сигурно е нормално за всички... как и да е успях да орпая проблема

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Един ден така си заключихме единия служебен Пасат (с централно е) и по-лошото е че даже колата си работеше.Имаше някакъв проблем с дръжката на шоф врата и като я треснеш по-силно се заключваше сам.Тогава понеже нямаше време за губене викнахме един ключар (има работилница близо до нашия офис) и човека пристигна с един същия Пасат.Позагледа го пък взе ключа от неговия и го отключи все едно цял живот тоя ключ е бил от тази кола.Разбира се взе 30лв за посещението и айде да го няма 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”