GTI 3 бензин и антифриз????
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
GTI 3 бензин и антифриз????
Колеги, имам едно може би наивно въпросче, но все пак искам да го задам. В последно време голфът ми гори твърде много, с 10 литра бензин едвам изкарва 60 км. Антифризът ми беше мн малко и вчера долях. Интересува ме неговата липса възможно ли е по някакъв начин да повлияе на разхода? Мерси предварително 

gepy_m написа:На мене като ми се беше прецакала ламда-сондата ми гореше 15-16 бензин.С Голф 3 GTI сам.
С тоя разход тя е трябвало да се дави, бе бате, почти два пъти повече от нормалното е хвърляла бензин. Или хептен спъната да е била и грам да не е вървяла. Аз лично съм карал без ламбда сума време и ми качаваше 1.5 - 2 литра максимум на извънградско, на градско нямаше никаква разлика, без разлика във вървежа. Какъв е тоя разход 15-16-17?
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм със 1.6 мотор и с прецакана ламбда ми харчеше 14 ,сега харчи 9 -градско говоря.едно е да нямаш ламбда и да караш на авариен режим ,друго е да дава грешна информация на компа.нормални са тия 5-6л. от горе.kam_tod написа:gepy_m написа:На мене като ми се беше прецакала ламда-сондата ми гореше 15-16 бензин.С Голф 3 GTI сам.
С тоя разход тя е трябвало да се дави, бе бате, почти два пъти повече от нормалното е хвърляла бензин. Или хептен спъната да е била и грам да не е вървяла. Аз лично съм карал без ламбда сума време и ми качаваше 1.5 - 2 литра максимум на извънградско, на градско нямаше никаква разлика, без разлика във вървежа. Какъв е тоя разход 15-16-17?