Проблем с поставките за чаши на голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с поставките за чаши на голф 4
Проблем с капака за чашките на таблото на голф 4 постоянно се отваря!!!Мина през малка неравност и се отваря и като се отвори немога да го затворя кажете какво да правя!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:И аз изкормих тоя механизъм-едно че не работеше друго че и да работеше не бих си сложил чашата точно над CD-то
Благодаря за мненията,но аз сам маняк на тема колата ми и немога да го изкормя или да го блокирам!!! Искам да го поправя и за това ми се иска да ми каже някой как мога да го разглобя без да строша нещо??? Мреси предварително!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ша спамя - слагаш си едно CD от комп, само да се отваря /затваря , яка стойка за кафеbodigarda написа:Stivi написа:И аз изкормих тоя механизъм-едно че не работеше друго че и да работеше не бих си сложил чашата точно над CD-то
Благодаря за мненията,но аз сам маняк на тема колата ми и немога да го изкормя или да го блокирам!!! Искам да го поправя и за това ми се иска да ми каже някой как мога да го разглобя без да строша нещо??? Мреси предварително!!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
emo-gar написа:Ша спамя - слагаш си едно CD от комп, само да се отваря /затваря , яка стойка за кафеbodigarda написа:Stivi написа:И аз изкормих тоя механизъм-едно че не работеше друго че и да работеше не бих си сложил чашата точно над CD-то
Верно е добра идеята ше го направя

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Колега значи има 2 модела и към края на 2000 пускат update (втория)на поставщката с друг механизъм така че тъси си такъв или отваряй твоя не е кой знае какво!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”