ще се отразят ли 195/50 Р15 зле на джета/голф2?
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
ще се отразят ли 195/50 Р15 зле на джета/голф2?
f
Последна промяна от alpine на Сря 18 мар 2009 1:08, променено общо 1 път.
със сигурност ще има малка разика, но ти си прецени. Ще усетиш веднага стабилност голяма в завоите, просто колата не мърда. Ще вози малко по твърдо заради ниските гуми, но не е голяма разликата, а в горивото почти не гори повече, който ти казва че качва над литър на 100 не е прав. но зависи от какви гуми всъщност преминаваш към тези. Ако е от 14 кам 15" разликата е минимална, ако минаваш от 13" към тези ще се отрази повече, ще ти се стори че дърпа по малко. Зависи и с какъв двигател си де. Но няма да се плашиш ако си решил слагай 15". много по готино е.
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Аз сам с този размер и да ти кажа много им се радвам
(и понеже за малко през тази зима бях с 13'' ) да ти кажа кфо усетих като разлика...
В завои и като цяло стабилността е друга (през цялото време сам с твардо ока4ване) за варвенето не мога да осетя кои знае кфа разлика,в разхода сащо , а за предницата мисля 4е пове4е зависи от това колко си я пазиш,а не от цолажа (мое мнение)

В завои и като цяло стабилността е друга (през цялото време сам с твардо ока4ване) за варвенето не мога да осетя кои знае кфа разлика,в разхода сащо , а за предницата мисля 4е пове4е зависи от това колко си я пазиш,а не от цолажа (мое мнение)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”