VW GOLF 1.4 - 93 - изби ми гарнитура на главата...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
VW GOLF 1.4 - 93 - изби ми гарнитура на главата...
Значи през ауспуха излезна толкоз вода че не е истина.........както и да е след шлайф + гарнитура + ново масло + маса пари уж трябваше проблема да е решен ама не. Отивам да си зимам колата и онези ми казват - оправихме мотора, но нещо моно инцекциона не работи изключили сме буксата тръгвай и иди на елкон да си го оправиш. ПО-ДЯВОЛИТЕ КАТО ИМ Я ОСТАВИХ СИ РАБОТЕШЕ. Както и да е викам аре ще ходя на елкон да ми оправят проблема. Качвам се и успях да мина точно 10 метра и гасне само при леко натискане на газта. Викам приятел да ме дърпа. Отиам на елкона и оставям колата и чакам цял ден да я оправят на всичкото отгоре им оставих цял инжексцион имам приятел със морга.........ама пак не стана работата НЕКОЙ ДА МИ ДАДЕ ИДЕИ МОЛЯ ВИ. Благодаря за вниманието! Супер нервен съм и може да не съм обяснил точно ако някой има желание да помогне да пише ще обеснявам допълнително само дано се оправи проблема!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Да запитам по друг начин ......... Възможно ли е при положение че колата работеше 1-2 дни на ту 2 ту 3 цилиндъра щото явно другите са били пълни с вода и при това положение компа (ако има) да се е омазал нещо или инжекциона по същата причина да се е объркал знам ли вече и аз кви ли не неща ми се въртят......
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:кажи какво ти казаха на диагностиката като ходи?
Общо взето нищо....

Казаха да чакам да намерят част от инжекциона да я сменят и да видят дали е от нея проблема..........ама мен ме ядосва че като я оставих в началото за смяна на гарнитурата на главата инжекциона си бачкаше перфектно. Тия от елкона казаха че давала няква грешка няква платка на карбураторо-моно-инжекционната система...............иди разбери къде е проблема..............знам че темата ми е много неясна и нема начин да се помогне ама си струваше да питам

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Последна информация:
След като свалих от един друг голф целия моно-инжекцион (карбуратор) и го сложих на моа колата не работеше обаче като свалих моя и го сложих на другия голф колата вървеше.........така че това ме навежда на мисълта че моя си е здрав и остава проблема да е с компютъра...........колко струва втора ръка такъв комп и възможно ли е да е от него?
След като свалих от един друг голф целия моно-инжекцион (карбуратор) и го сложих на моа колата не работеше обаче като свалих моя и го сложих на другия голф колата вървеше.........така че това ме навежда на мисълта че моя си е здрав и остава проблема да е с компютъра...........колко струва втора ръка такъв комп и възможно ли е да е от него?
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-)
Golf 3 1.4mi motor ABD
030 906 026 C - monomotronoc - шасита >> 1H-NW500 000 и 1H-NB100 000
030 997 026 DX - monomotronic - шаси 1H-N-500 001 >
Regards
ZB
030 906 026 C - monomotronoc - шасита >> 1H-NW500 000 и 1H-NB100 000
030 997 026 DX - monomotronic - шаси 1H-N-500 001 >
Regards