мерси карам джета 2-ка
смяна на масло как???
смяна на масло как???
Как да си източа маслото понеже съм решил да го сменям а и от старото ми показва на минимум и ми е на свършване та как да го източа за да си сложа друго по скъпо
мерси карам джета 2-ка
мерси карам джета 2-ка
Най-лесният начин е да отидеш да ти го сменят, като съответно няма да се изцапаш, а ще си пиеш кафенцето отстрани...заедно с масления филтър смяната ще ти коства 7-8лв + цената на кафенцето, а ако си купиш маслото от конкретен сервиз ти го сменят и без пари...! Далаверен зи битте, я-яяя, шнелер, шнелер, дас ист фантастиш! 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не си написал на кое.на мотора от пробката го оставяш хубаво да се източи след което сменяш филтър маслен(аз го пълня преди да го сложа)
затягаш го хубаво слагаш пробката наливаш маслото и готово.
на ск.кутия има пробка с вътрешен шестограм 17 от долу.развиваш (при загрято масло)източваш,завиваш.от страни има друга шестограм 17 отвиваш и с фуния пречупена наливаш докато не потече от там.при по старите ск. кутий се налива допълнително масло от жилото за скоростомера ( 0.5 л)
затягаш го хубаво слагаш пробката наливаш маслото и готово.
на ск.кутия има пробка с вътрешен шестограм 17 от долу.развиваш (при загрято масло)източваш,завиваш.от страни има друга шестограм 17 отвиваш и с фуния пречупена наливаш докато не потече от там.при по старите ск. кутий се налива допълнително масло от жилото за скоростомера ( 0.5 л)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”