Здравейте , изчетох доста по темата с виенето на бениновите помпи и използвах търсачката , но моя
"псевдо поблем" не е същия като в темите ,които прочетох.
Днес случайно чух леко виене от към бензиноваата помпа - дясна задна гума. Във темите които изчетох , на всички които им виеше бензиновата помпа имаха и проблеми или с палене или с вървене. При мен такъв проблем няма , колата си пали от ряз и си върви нормално (все още) , но понеже не съм хич навътре в нещата реших да запитам дали е нормално да се чува леко виене.(дори съвсем леко се чува в купето,когато съм на място).
ПП: Автомобила е Голф 3 AEE 1996г. и не е каран на газ ,само на бензин!
http://vbox7.com/play:3c684612 - Ето направих и клип(звукозапис на виенето).Не е толкова силно като на клипчето, дори трябва почти да си мушна ухото в калника за да го чувам по този начин!
Въпрос за бензинова помпа!?
-
globetrance
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: 1.8 T
- berkant3008
- Автомобил: PASSAT B3
- Двигател: ABS-93
- Контакти:
Re: Въпрос за бензинова помпа!?
еми колега приготви си 1 резервна помпа че твойта е на път да те остави,може и смо да трябва да се изчисти цедката на филтърчето но наъ добре си приготви резервна помпа, може и 2ра ръка защото новите са калпави.2ра ръка-50 лв.само помпата без кошницата
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Смени си горивният филтър и не се фимирай. Филтърът се намира пред задна дясна гума под колата
Ако е затлачен помпата става по-шумна
Макар че както я чувам нищо и няма ти направо си заврял телефона във резервоара. Въпреки всичко смени си филтъра че не съм виждал такива трагедии че не е истина колата на 15г филтъра оригиналния
Макар че както я чувам нищо и няма ти направо си заврял телефона във резервоара. Въпреки всичко смени си филтъра че не съм виждал такива трагедии че не е истина колата на 15г филтъра оригиналния
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
възможно ли е филтъра да е наблъскан с вода или тя не преминава през цедката още на помпата?