Маншон за предна врата - Vento

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
katri71
Автомобил:
Двигател:

Маншон за предна врата - Vento

Мнениеот katri71 » Пон 01 окт 2007 7:21

Колеги, скъсаха ми се гумените маншони, предпазващи от влизане на влага и прах в ел. прекъсвачите на предните врати(тези които задействат вътрешното осветление в купето при отворена врата).
Сега като попадне влага в тях(когато си мия колата) правят проблеми,алармата се самозадейства,осветлението в купето не ще да изгасва.....
Та въпроса ми е от къде в Пловдив мога евентуално да си закупя нови такива гумени маншони или пък ако някой може да даде идея какво да приспособя за целта, щото на два пъти вече свалям прекъсвача,духам го с ъс сушоара на жената и пак го качвам,а тва хич не е работа:)

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пон 01 окт 2007 7:28

Ако не намериш никъде търси маншон от механична рейка на Опел (кадет,астра и т.н.) ще си го напаснеш.Нямам представа къде можеш да намериш оригиналният маншон,но нищо не ти пречи да питаш в Хаас,Порше БГ,Еуратек (за Шкода),Профис Ауто (внасят Топран,а те произвеждат всичко).Успех.

katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Пон 01 окт 2007 9:03

Абе аз имах идеята да вкарам прекъсвача в една бебешка биберона и да я залепя със силикон за вратата, ама отивайки в аптеката се оказа ,че вече не продавали биберони без дупки(едно време като деца си купувахме биберони и ги пълнехме с вода и падаше едно пръскане:)), а сега всички биберони били пробити, е то за кво ми е пробит биберон:)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”