едно питане
- kolbasara
- Автомобил: Volkswagen Golf mk3
- Двигател: ABF-Turbo
едно питане
от около 2-3 месеца се опитвам да си продам колата за да си взема ГТИ и не става обаждат се много хора но никои не е идвал да я гледа и се чудя дали не е висока цената от 4500 лв със коментар а колата е 1.8 около 100 коня със спортен филтър джанти зендер спортно окачване ремус задно гърне фарове хела усилвател и бас паинер всичко съм сменил във Хеед преди около месец та въпроса ми е висока е цената или никои не я харесва ?мерси
- kolbasara
оп
забравих снимката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132236&photo=4
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132236&photo=4
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kolbasara
re
1993 аз не бързам ама имам една оферта която не е за изпускане и ще се побъркам ако не я взема
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
не бих го взел защото :
кой ще тунингова кола после ще я продава(има дефект двигателя или е отишъл на кино )
хубава кола пък евтина.....
висока цена....(няма угодия)
тая кола е тунингована и е уморена от каране затова се продава ,разбира е....
общо взето заради това не я гледат ..... може би тунинга пречи де да знам
на снимката се виждат фуги над бронята и решетката е леко на криво
снимяй я с нещо по мощно
успех в продажбата
кой ще тунингова кола после ще я продава(има дефект двигателя или е отишъл на кино )
хубава кола пък евтина.....
висока цена....(няма угодия)
тая кола е тунингована и е уморена от каране затова се продава ,разбира е....
общо взето заради това не я гледат ..... може би тунинга пречи де да знам
на снимката се виждат фуги над бронята и решетката е леко на криво
снимяй я с нещо по мощно
успех в продажбата
- kolbasara
asd
колега може и да си прав ама аз я взех във този вид и в този я продавам а това за двигателя мисля че си е наред а и във форума имаше доста коли които се продаваха със турбо и т.н. които са ходили на Божурище така че те мисля че са по зле от моята както казват за всеки влак си има пътници ако не взема това ГТИ ще излезне и друго просто ще трябва да доплащам а за това ми го даваха за тия пари защото им седи ит 2 месеца пред гаража мерси за мненията
Според мен се дърпат основно щото е триврата,без клима и няма година,а повечето купувачи това търсят и на тея пари предпочитат да си вземат лайн@н@ итал греда 98-9 г.с клима и екстри нищо че е кенеф и скърца всичко дет се сетиш или пък голф дет е гробница и иска поне още 1000 лв. да стане кола,ама пък е за 3000 лв. .Иначе не е лоша колицата ти ,ама трябва да я вземе някой фен който е решил да си купува точно запазен голф.По добре и свали всичко и я направи в оригинален вид ,дай я на 3500-600,останалите работи-фарове, окачване, гърнета продай отделно и така пак ще си докараш 4200-300 долу- горе това дето търсиш реално предполагам.Аз съм в подобно на твоето положение и така смятам да правя щото и моя голф е в супер състояние и с джанти и брони и т.н. и пасата ,който също продавам е в добро състояние, ама никой не ги оценя тези неща,а аз подаръци не правя.Търси си му парите с "коментара"
и толкова-за всеки влак си има пътници.

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
G3 написа: общо взето заради това не я гледат ..... може би тунинга пречи де да знам...
Заради тунинга, трите врати и искат климатиче да има, и ако може и някой лев в жабката да им оставиш.
Хората се дърпат от тунинговани коли защото повечето искат колата им да е висока като джип за да могат да си ходят на село по черните пътища и да си товарят щайгите с доматито в багажника.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”