Хора,моля ви,имам много странен въпрос,но за мен е на живот и смърт.
Кажете ми има ли начин човек сам да прецака скоростите и как да си го оправя?Проблемът и е,че задна и първа са си сменили местата и следователно няма задна,но всички останали скорости ги има.Какво и е и как да си го оправя сама?Наскоро и сменихме цялата предница и наистина няма откъде да идва този проблем!Колата ми е Голф 2 от 89г,и е с четири скорости.Някакви идеи?

Скорости на Голф 2
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Скорости на Голф 2
haslachy написа:Хора,моля ви,имам много странен въпрос,но за мен е на живот и смърт.
Кажете ми има ли начин човек сам да прецака скоростите и как да си го оправя?Приятелят ми кара моята кола,но от доста време насам с цел да не се видим,понеже сме далеч един от друг,някак си я поврежда.Проблемът и е,че задна и първа са си сменили местата и следователно няма задна,но всички останали скорости ги има.Какво и е направил и как да си го оправя сама?Наскоро и смених цялата предница и наистина няма откъде да идва този проблем!Колата ми е Голф 2 от 89г,и е с четири скорости.Някакви идеи?
Май ти е разбил лостовата система на скоростите..не е страшно:wink:
То като дама май няма да можеш сама....пак ще ти трябва приятел или поне монтьор......
Няма невъзможни неща
Аз като млад шофЕр бях успял да я свърша подобна работа
Много зависи какво е отношението към скоростния лост
)))))
ПП: А дали не е възможно просто щангата (или както там му се казва) отдолу (това между лоста и скоростната кутия) да се е позакривила ??
ППП: Извинявам се ако говоря глупости

Аз като млад шофЕр бях успял да я свърша подобна работа

Много зависи какво е отношението към скоростния лост

ПП: А дали не е възможно просто щангата (или както там му се казва) отдолу (това между лоста и скоростната кутия) да се е позакривила ??
ППП: Извинявам се ако говоря глупости

С извинение за ОФА....
Туй жените са страшно нещо.Shocked Shocked Shocked .....нарочат ли те -край.....даже и за скоростния лост носиш вина ....и за прахолякът по улиците......и за глобалното затопляне.........и за ????????????
Малей майкоооооо!
Не,не е така!Просто това се случва вече за трети път и то,когато мен ме няма.Пък и той все пак е монтъор!!!!Нормално е човек да се усъмни не мислиш ли?
Туй жените са страшно нещо.Shocked Shocked Shocked .....нарочат ли те -край.....даже и за скоростния лост носиш вина ....и за прахолякът по улиците......и за глобалното затопляне.........и за ????????????
Малей майкоооооо!
Не,не е така!Просто това се случва вече за трети път и то,когато мен ме няма.Пък и той все пак е монтъор!!!!Нормално е човек да се усъмни не мислиш ли?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”