Здравейте,
преди време ми смениха задното стъкло на Голф2 89 год. 1800сс моно. В резултат двете клемички които се залепят на реотаните против изпотяване на стъклото не са закачени и не знам с какво да ги залепя.
Дайте някакви идеи плс.
Реотаните на задното стъкло на Голф2 - проблем
- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
Лепило за процесори /за компютри/. Има едно Бизон, потърси го в компютърните магазини .... преди около 2 г направихме комбина с един пич от Опел и си го поделихме - беше около 12-14 лв общо. При мен от 6-7 закърпвания на нишки само една сдаде багажа...или не я бяхме залепили както трябва... все тая, доволен съм.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tihon написа:Лепило за процесори /за компютри/. Има едно Бизон, потърси го в компютърните магазини .... преди около 2 г направихме комбина с един пич от Опел и си го поделихме - беше около 12-14 лв общо. При мен от 6-7 закърпвания на нишки само една сдаде багажа...или не я бяхме залепили както трябва... все тая, доволен съм.
Tihon само едно допълнение

Най-използван термопроводим матерял който си слага между процесори и радиятори е силиконова паста.
Тя не става за този случай!!!
Тази за която говори Tihon се използа за монтиране на малки самостоятелни радияторчета върху отделни SMD компоненти.
Правя това пояснение да не намаже някой със силиконова паста Mr Green Fun
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”